Ελλάς, Ελλήνων, σκοταδιστών

0


Είμαστε όμως αχάριστοι. Αντί να ευγνωμονούμε τους παλαιοχριστιανούς που δεν γκρέμισαν τον Παρθενώνα να τον κάνουν βασιλικές με τρούλους, γκρινιάζουμε και τολμάμε να φτιάχνουμε βίντεο με την "ιστορική αλήθεια".

Και ποιος είναι ο Κώστας Γαβράς που θα τολμήσει να δυσαρεστήσει τους εκπροσώπους του Θεού επι γης με την ιστορική αλήθεια του;

Πώς τολμά να δείξει τι έκαναν στον Παρθενώνα(δείτε εδώ), χωρίς να ζητήσει την άδεια ενός Άνθιμου ή ενός Εφραίμ;

Μπορεί ο καταξιωμένος σκηνοθέτης να προτιμά την αλήθεια από την υποταγή στον δογματισμό και το ψέμα, αλλά ευτυχώς η δεξιά του κυρίου με τα τρομερά της αντανακλαστικά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Αφαιρέθηκε το κομμάτι που έδειχνε τους ταλιμπάν χριστιανούς να βεβηλώνουν τον Παρθενώνα και δεν ξίνισε η ελληνορθόδοξη σούπα που σερβίρεται επί αιώνες.

"Η ιστορία επαναλαμβάνεται : οι θρησκόληπτοι που άλλοτε ακρωτηρίαζαν τα αγάλματα, σήμερα επεμβαίνουν και κόβουν τις εικόνες. Το πεδίο των λογοκριτών εμπλουτίσθηκε με ανώτερους δημοσίους λειτουργούς των οποίων το καθήκον είναι η προστασία της Δημοκρατίας. Οι νόμοι που προστατεύουν τα Πνευματικά Δικαιώματα των Δημιουργών ( Droits d'Auteur) απαγορεύουν ρητά οποιαδήποτε αλλαγή σε μία κινηματογραφική ταινία χωρίς τη συγκατάθεση του σκηνοθέτη", αναφέρει ο Κώστας Γαβράς στην επιστολή του.

Μα αυτός ο άνθρωπος πού ζει; Είναι δυνατόν, την ώρα που το ποίμνιο πέρασε τόσα με το Βατοπαίδι και τον μαυρομπίτη επενδυτή Εφραίμ, να χτυπά την αλήθεια της Εκκλησίας και των μεγαλοπαπάδων;

Δεν ξέρει αυτός ο κύριος ότι στην Ελλάδα, που ουδεμία σχέση έχει με το Ιράν, δεν μπορεί να μην παίρνεις την άδεια του κλήρου που τόσο έχει αγωνιστεί επί χρόνια για το καλό της πατρίδας και του λαού, διαθέτοντας την εκκλησιαστική περιουσία στους φτωχούς και πολεμώντας διαχρονικά κάθε σφετεριστή της εξουσίας(π.χ. τους συνταγματάρχες της χούντας).

Δεν γνωρίζει ότι από την εξωτερική πολιτική μέχρι τη γρίπη των χοίρων η Εκκλησία στην Ελλάδα έχει λόγο; Πρόσφατα ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος μας αποκάλυψε ότι η γρίπη δεν μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία γιατί ο ιός σκοτώνεται στο ασήμι του κουταλιού. Αυτά ο κύριος Γαβράς δεν τα έχει ακούσει; Και εντάξει ο Γαβράς, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας γιατί ετοιμάζει εμβόλια και όχι ασημένιες στολές με τη φωτογραφία του σεβάσμιου μητροπολίτη;

Η εκκλησία κάνει την παρέμβασή της, όπως συνηθίζει και καλά κάνει. Το υπουργείο Πολιτισμού με ποια λογική λογοκρίνει το έργο του Γαβρά; Προφανώς, αν η αλήθεια ενοχλεί τους παπάδες τόσο το χειρότερο για αυτήν, η ντροπή όμως δεν ανήκει στην εκκλησία, αλλά στην κυβέρνηση που υποτάσσεται στο σκοτάδι για μερικές ψήφους και εκθέτει τη χώρα.

"Ανήκουμε στην Δύση" και αηδίες. Στους μουλάδες ανήκουμε και στους ταλιμπάν. Φέρτε μπούρκες και ασημένιες στολές κατά της γρίπης και το μέλλον μας διαγράφεται λαμπρό.
Επιμέλεια: Μάνος Χωριανόπουλος
Δημοσίευση: Ιουλίου 30, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ελλάς, Ελλήνων, σκοταδιστών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator