Η μεγάλη επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ

0


Η μεγάλη επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ
Η μεγάλη επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Γερμανός, επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2006, θα βρεθεί και πάλι στο κόκπιτ της Φεράρι στις 23 Αυγούστου, καθώς θα αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βραζιλιάνου το περασμένο Σάββατο, στα δοκιμαστικά του ουγγρικού γκραν πρι.

Οπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα, ο Σουμάχερ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας τις επόμενες ημέρες, με στόχο να δώσει το "παρών" στη Βαλένθια, όπου θα διεξαχθεί το γκραν πρι Ευρώπης.

Πάντως, η ανακοίνωση της "σκουντερία" κάνει λόγο για πρόθεση της Φεράρι να αντικαταστήσει τον Μάσα με τον Σουμάχερ και επισημαίνει ότι η τελική επιβεβαίωση θα γίνει μετά το διάστημα προετοιμασίας του Γερμανού. Στην ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για τους επόμενους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Ιουλίου 29, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η μεγάλη επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator