Ο Massa μπορεί να μην ξαναοδηγήσει F1 (Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του πιλότου) VIDEO

0




Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έλαβε χώρα το Grand Prix στη Ουγγαρία όπου και δυστυχώς είχε ένα ατύχημα ο διάσημος πιλότος της Ferrari, Felipe Massa.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών, έφυγε η πίσω ανάρτηση του Rubens Barrichello και προσγειώθηκε πάνω στον Felipe Massa που ακολουθούσε. Το θραύσμα τραυμάτισε σοβαρά τον 28χρονο πιλότο ο οποίος διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΕΚ της Βουδαπέστης. Ο νευροχειρουργός που ανέλαβε τον Felipe Massa, ο Ούγγρος Robert Veres δήλωσε ικανοποιημένος από την έκβαση της εγχείρησης, ωστόσο εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το αν θα μπορέσει ο Felipe να συνεχίσει την καριέρα του στην F1.

«Έχει υποστεί αρκετή ζημιά στο αριστερό του μάτι, εκεί που κατέληξε το θραύσμα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε την εξέλιξη του τραύματος»

Από την άλλη, ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, που επισκέφτηκε τον Felipe Massa, δήλωσε πως η ομάδα δεν σκοπεύει να τον αντικαταστήσει άμεσα, και ότι αυτό που προέχει τώρα είναι να γίνει καλά ο πιλότος τους. Άλλωστε, μεσολαβούν τέσσερις εβδομάδες μέχρι το επόμενο Grand Prix, που θα γίνει στη Valencia.

Ας ελπίσουμε πως ο Felippe Massa θα είναι σύντομα και πάλι στις αγαπημένες μας πίστες !
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ







Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Massa μπορεί να μην ξαναοδηγήσει F1 (Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του πιλότου) VIDEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator