"Ρόμπα" πάλι, διεθνώς

0



The Times: Μεγάλες πυρκαγιές εκτός ελέγχου κοντά στην Αθήνα. Χιλιάδες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της νύχτας καθώς οι φλόγες έφτασαν τα βόρεια προάστια της πόλης, καταστρέφοντας πολλά σπίτια.


BBC: Περισσότερες από 70 πυρκαγιές ξεκίνησαν στην Ελλάδα μέσα στις τελευταίες 24 ώρες. Οι χειρότερες φωτιές από το 2007 δηλώνουν οι τοπικές αρχές.


Sky News: Ένα τεράστιο πύρινο μέτωπο στην Ελλάδα άγγιξε τα προάστια της Αθήνας καταστρέφοντας σπίτια και αναγκάζοντας χιλιάδες να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους κατά τη διάρκεια δραματικών εκκενώσεων.


CNN: Οι έλληνες πυροσβέστες συνεχίζουν τη μάχη με τις φωτιές.


Le Figaro: Πυρκαγιές κατακαίουν εκτάσεις κοντά στην Αθήνα. Χιλιάδες κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους. Η ΒΑ Αθήνα κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης καθώς μαίνονται φωτιές που ενδυναμώνονται από ισχυούς ανέμους. Εκατοντάδες στρέμματα γης έχουν καεί.


ANSA: Μεγάλη φωτιά στο Μαραθώνα, η μεγαλύτερη της χρονιάς έως τώρα, η πόλη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, εκκενώσεις περιοχών.


Corriere Della Serra: Πυρκαγιές απειλούν την Αθήνα, σπίτια εκκενώνονται. Οι φλόγες καίνε το Γραμματικό και την περιοχή Βαρνάβα. Κάποιοι κάτοικοι αρνούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.


La Stampa: Στις φλόγες η Αθήνα, χιλιάδες την εγκαταλείπουν. Η Ελλάδα ζητά τη βοήθεια της Γαλλίας και της Ιταλίας.


Speigel: Χιλιάδες κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της νύχτας για να γλυτώσουν από τις δασικές φωτιές κοντά στην Αθήνα, οι οποίες πλέον αγγίζουν τα προάστια της πρωτεύουσας. Οι αρχές εκκένωσαν σπίτια, δύο νοσοκομεία και παιδικές κατασκηνώσεις. Οι κάτοικοι παλεύουν με τις φλόγες μόνοι τους με λάστιχα νερού.


El Pais: Δεύτερη πύρινη νύχτα και πανικού στην Ελλάδα. Οι φλόγες απέχουν μερικά χιλιόμετρα από την Αθήνα.
Μοιράσου το στο Facebook

Δημοσίευσε το στο Twitter
Δημοσίευση: Αυγούστου 23, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Ρόμπα" πάλι, διεθνώς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator