ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Η δημοκρατία "χτύπησε κόκκινο" !...


Σκελετωμένα σκυλιά στην Καρυά Τρικάλων Κορινθίας

0



«Όταν επισκέφθηκα πριν από ένα μήνα τα Τρίκαλα Κορινθίας πραγματοποιώντας ένα ταξιδάκι αναψυχής δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα κατέληγε σε αυτόν τον εφιάλτη, που αντίκρισα τότε, άλλα ακόμη τον ζω! Κάνοντας μία βόλτα στα γύρω χωριά και συγκεκριμένα στην Καρυά, πήρε το μάτι μου, περνώντας με το αμάξι, στην άκρη του δρόμου κάτι σκελετωμένα ζώα.

Σταμάτησα και είδα ότι υπήρχαν πέντε σκυλάκια σε άθλια κατάσταση, το ένα μάλιστα θηλυκό, που μάλιστα εγκυμονούσε. Τα ζώα βρίσκονταν στην αυλή σπιτιού και φοράγανε όλα λουράκια και κουδούνες ήταν φοβισμένα και φοβερά αδύνατα.

Υπήρχαν μάλιστα διάσπαρτα και κόκκαλα από σκελετούς άλλων σκυλιών. Το ένα ζώο ήταν δεμένο με μία αλυσίδα που είχε μπλεχτεί και δεν του επέτρεπε να σταθεί ούτε καν στα πόδια του. Έπρεπε μονίμως να είναι στο έδαφος με την κοιλιά. Τα ζώα ζούσαν σε αυτές τις συνθήκες ενώ τη νύχτα η θερμοκρασία έφτανε τους μηδέν βαθμούς κελσίου.

Προφανώς ο ιδιοκτήτης τους απλά κλείδωσε το σπίτι και έφυγε για τον χειμώνα αδιαφορώντας για την τύχη τους, εντυπωσιακή δε είναι και η αδιαφορία των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της περιοχής. Φυσικά τους έριξα τροφή με την σκέψη να βρω ένα τρόπο να τα βοηθήσω. Γυρνώντας στην Αθήνα έψαξα για φιλοζωικές οργανώσεις σε Ξυλόκαστρο και Κόρινθο χωρίς επιτυχία έτσι άρχισα να ψάχνω στην Αθήνα.

Παρά τις προσπάθειές μου όμως και παρά την διάθεση μου να στηρίξω οικονομικά την σωτηρία των ζώων ανταπόκριση δεν βρήκα από κανέναν. Στο μεταξύ έχω ήδη πάει άλλες δύο φορές και έχουν απομείνει 3 σκυλάκια πια. Απλά αναρωτιέμαι, χωρίς να αμφισβητώ το έργο τον φιλοζωικών οργανώσεων, βλέποντας τις φωτογραφίες που σας στέλνω δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ που να θέλει να με βοηθήσει να τα πάρω αυτά τα ζώα από την κόλαση στην οποία ζουν καθημερινά… πεθαίνοντας;».

Ευχαριστώ,

Έφη Π.
Επικοινωνία: efii@papa@gmail.com
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 12, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σκελετωμένα σκυλιά στην Καρυά Τρικάλων Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator