ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 2 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (VIDEO)

3


ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΕΤΕ; TO ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΓΚΟΒΟΥ!

Τώρα τι θα κάνετε; Θα βγείτε να κάνετε συλλαλητήριο;

Ή θα πρέπει να γίνει καταγγελία επειδή ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έπαιζε με δύο τερματοφύλακες ή θα έπρεπε ο Τσινιάρης να δείξει το πεντακάθαρο πέναλτι όταν ο Γκοβού με τα δύο χέρια σε προτεταμένα έκοψε σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή.


Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές !


Ο «λαός» αποφάσισε ! Μίλησε και ανακήρυξε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ τον Παναθηναϊκό. ΦΥΣΙΚΑ !

Οι παικταράδες με την «πράσινη» φανέλα, άκουσαν τον λαό, έκαναν τον καθιερωμένο γύρο θριάμβου ΠΡΙΝ τον αγώνα με τον Ατρόμητο και αποθεώθηκαν σε μία πρωτοφανή φιέστα για την ….κατάκτηση του πρωταθλήματος !
Τα δύστυχα αυτά άτομα, σε κερκίδα και χορτάρι, αυτά που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, συνέχισαν να ζουν μέσα στο «όνειρό» τους, μέσα σε μία αλαζονεία που δεν έχει βάση….
Είναι ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ που δεν περίμεναν καν να τελειώσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για να κάνουν τις …φιέστες τους. Και ο φαντασμένος, ξυπνάει κάποια στιγμή, ειδικά όταν ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κερδίσει ούτε τον Ατρόμητο.
Ερώτηση: Μήπως κάνατε φιέστα και μετά το ματς;;;;;
Έλεος….
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2011

3 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 2 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (VIDEO)"
Ανώνυμος είπε...

Ζούμε την χούντα των ΜΜΕ σε πολιτική και αθλητισμό. Μην κάνετε πλάκα με αυτά. Εγώ είμαι ΠΑΟΚτζής και μεγάλωσα με το να μην χωνεύω τον Ολυμπιακό. Αλλά τα τελευταία χρόνια και ειδικά από πέρυσι που μας έσφαξαν στο ΟΑΚΑ με τον βάζελο, δεν τους πάω με τίποτα. Και πέρυσι και φέτος κάνουνε όργια και όλες οι εφημερίδες εκεί στην Αθήνα είναι με το μέρος τους. Όπως έκρυψαν πέρυσι την σφαγή του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων από τον βάζελο έτσι κρύβουν και τις φετινές και στέκονται στο ντέρμπι που αδικήθηκαν. Ήταν καιρός πάντως να πέσουν οι μάσκες από τους δημοσιογράφους, αντιολυμπιακός ήμουν και εγώ αλλά πλέον δεν χωνεύω τον Παναθηναϊκό και την χούντα του με τίποτα.


27 Φεβρουαρίου 2011 στις 2:46 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Που πήγε η χιουμοριστική διάθεση της προηγούμενης εβδομάδας? Ξεχάστηκε όπως και αποδεικνύεται από τις αυστηρές ποινές που επιβλήθηκαν στην Π.Α.Ε Ολυμπιακός και τους παράγοντλες της. Όσο αναφορά το παιχνίδι, δεν νομίζω οτι το είδε κανείς ή ασχολήθηκε - πλην "γαύρων" τώρα εσύ "χιουμορίστα" τι ασχολείσαι? Όσο αναφορά τον φίλο ΠΑΟΚτζή μέχρι την 4η λέξη πριν το τέλος του κειμένου, θα του απαντούσα αλλά μετά από αυτή μόνο "χιουμοριστικά" θα πρέπει να τον αντιμετωπίσω...


28 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:27 π.μ.
Parakato.gr είπε...

Όχι αγαπητέ φίλε, δε χάνουμε το χιούμορ μας ούτε χαλάμε τη διάθεσή μας με το καρναβαλικό ελληνικό ποδόσφαιρο, και φυσικά μόνο γελάμε με όσα συμβαίνουν εκατέρωθεν.


28 Φεβρουαρίου 2011 στις 6:02 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator