Πορεία σήμερα στο Μέγαρο του Άκη Τσοχατζόπουλου

0


Σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις 4:00 μμ ο Δημήτρης Κολλάτος προσκαλεί και οργανώνει συγκέντρωση έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης.
Οι συμμετέχοντες θα περπατήσουν μέχρι το Μέγαρο του Άκη Τσοχατζόπουλου  στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου σε μια ειρηνική και ήρεμη διαδήλωση.

Τα συνθήματα θα είναι άκρως σοσιαλιστικά,όπως "ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία","Η Ελλάδα στους Έλληνες" κι άλλα παρόμοια της σοσιαλιστικής εποχής αλλά και το επίκαιρο "Ακη γερά,φέρε τα λεφτά"!
Την πρόσκληση απηύθυνε στον κόσμο o Δημήτρης Κολλάτος από το δελτίο του EXTRA 3,όπου ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης 22/2 κι ο Γιάννης Παπαγιάννης συμφώνησε και παρότρυνε κι αυτός τον κόσμο να πάει στη συγκέντρωση.
Σήμερα το απόγευμα λοιπόν στις 4 το απόγευμα στο Μουσείο της Ακρόπολης,όσοι "πιστοί" προσέλθετε.

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz1EoxfXsAl
Share/Save/Bookmark
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 24, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πορεία σήμερα στο Μέγαρο του Άκη Τσοχατζόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator