Γιουχάισαν και τον Πάγκαλο στο Παρίσι . Δείτε το βίντεο

1


  
Μετά το Βερολίνο και τον Πρωθυπουργό σειρά πήρε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κος Πάγκαλος και το Παρίσι.
Χθες το βράδυ Έλληνες φοιτητές και εργαζόμενοι στο Παρίσι αποδοκίμασαν την παρουσία του Θόδωρου Πάγκαλου, αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, σε εκδήλωση της ελληνικής φοιτητικής εστίας στο Παρίσι για τον Κώστα Γαβρά , με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν σε αποχώρηση. και τον ανάγκασαν να φύγει από την εκδήλωση Η διαμαρτυρία αναφερόνταν κατά κύριο λόγο στη στάση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2011

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιουχάισαν και τον Πάγκαλο στο Παρίσι . Δείτε το βίντεο"
Αθανάσιος είπε...

ΠΑΛΙΑ, ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ! ΤΗ ΔΙΩΞΑΜΕ.........
ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ! ΤΟ ΔΙΩΞΑΜΕ........
ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΤΗΝ ΔΙΩΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ.........
ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ! ΤΙΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ........
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΔΕΞΙΑ(!!!). ΤΗΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ!!!

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΛΕΚΟ-ΤΣΙΠΡΟ-ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΗΜΟΣ ΤΟΠΟΣ;;;

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ(!!!), ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΒΕΛΤΗΡΙΑ(!!!), ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΜΠΕΧΩΝΟΤΑΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ, "ΔΗΘΕΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ", "ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ", ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΕΚΤΟΔΟ;;;
ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ............

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΧΩΡΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΧΑΒΑΛΕΔΩΝ. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΑΙ ΕΡΜΑΙΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΟΜΗΡΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ "ΙΔΕΟΛΟΓΩΝ" ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ(!!!), ΚΑΤΙ "ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ", ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ "ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ" ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ, ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΕΝΟΣ "ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣ", ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ "ΤΣΑΚ", ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ" ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΙ "ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΜΕ ΚΑΝΙΣ" ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ.....ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ!!!

ΕΛΕΟΣ!!!


27 Φεβρουαρίου 2011 στις 3:45 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator