Αστυνομική επιχείρηση στο Κιάτο

0


Στα πλαίσια πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή Τραγάνα Κιάτου, σε καταυλισμό ROMA και αλλοδαπών.

Στην έρευνα που διενεργήθηκε σε τρία παραπήγματα συνελήφθησαν συνολικά πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 19 έως 31 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εκατό κιλά περίπου χαλκού προερχόμενα από καύση καλωδίου και αφαίρεση πλαστικού περιβλήματος, δέκα  κινητά τηλέφωνα με τις προσόψεις τους, πέντε  ηλεκτρικές οικιακές συσκευές και δεκατέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές οικιακής κι επαγγελματικής χρήσης.Επιπλέον τα παραπήγματα ηλεκτροδοτούνταν παράνομα από παρακείμενο στύλο της ΔΕΗ.

Οι αρχές αναφέρουν ότι από την προανάκριση προέκυψε ότι οι πέντε συλληφθέντες το τελευταίο τετράμηνο, είχαν συγκροτήσει ομάδα με διαρκή και δομημένη δράση, επιδιώκοντας από κοινού την κατ' επάγγελμα διάπραξη αξιόποινων πράξεων και συγκεκριμένα κλοπών και διαρρήξεων που διέπρατταν σε βάρος της ΔΕΗ αλλά και σε βάρος κατοικιών της ευρύτερης περιφέρειας του Κιάτου και γεωργικών εγκαταστάσεων που είχαν αντλητικά συγκροτήματα.
- news247.gr
Share/Save/Bookmark
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αστυνομική επιχείρηση στο Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator