ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - Η κυβέρνηση της καρμανιόλας

0


Σε μια χώρα που υποτίθεται πως η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων θα έπρεπε να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα, η κυβέρνηση αναγκάζει τα πλατιά λαϊκά στρώματα να χρησιμοποιούν κατσικόδρομους για τις μετακινήσεις τους.

Μετά την επιβολή των υπέρογκων διοδίων -σε δρόμους που ο ελληνικός λαός έχει ήδη χρυσοπληρώσει- σε συνδυασμό με την ποινικοποίηση της άρνησης πληρωμής τους, όλο και περισσότεροι φτωχοί πολίτες αναγκάζονται να χρησιμοποιούν τους τραγικούς επαρχιακούς δρόμους – όπου αυτοί υπάρχουν.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα φορτηγά των οποίων το κόστος διέλευσης από τους αυτοκινητοδρόμους είναι απίστευτο.
Αλλά και ένα ΙΧ, για να πάει πχ από τους Άγιους Θεόδωρους στην Τρίπολη και να γυρίσει, πρέπει να πληρώσει 18 ευρώ διόδια!

Είναι γνωστό από τις στατιστικές πως ο μεγαλύτερος αριθμός των θανατηφόρων δυστυχημάτων συμβαίνουν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Είναι τυχαίο άραγε που το 2010, χρονιά που θέριεψε το Κίνημα «Δεν πληρώνω» και ο φτωχός κόσμος χρησιμοποίησε τους αυτοκινητόδρομους,ο αριθμός των δυστυχημάτων για πρώτη φορά έπεσε;
Τώρα που ΙΧ και φορτηγά θα στοιβάζονται στους κατσικόδρομους, θα γίνει και πάλι μακελειό.

Δυστυχώς, μέσα από εκβιασμούς, παραπληροφόρηση και εξαπάτηση, κατάφεραν να μας κάτσουν στο σβέρκο «κυβερνήσεις» ανεύθυνων, ξεπουλημένων υπαλλήλων του Κεφαλαίου, που αδιαφορούν για το καλό του λαού και η μόνη τους έγνοια είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων 5-10 τραπεζιτών, εργολάβων και καναλαρχών.

Τους στέλνουμε όμως το μήνυμα:
Το αίμα που θα χυθεί στις επαρχιακές καρμανιόλες, θα πέσει όλο πάνω τους.
Και αν ο κ.Ρέππας ποινικοποίησε την ελεύθερη μετακίνηση, σύντομα θα λογοδοτήσει για τα πολιτικά του εγκλήματα.
Εμείς κ.Ρέππα, βάζουμε το τραγικό κοντέρ να γράφει, για να ξέρετε τον φόρο αίματος που πληρώνουμε στους "δωρεάν" δρόμους σας.

Καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν τον αγώνα για την κατάργηση των διοδίων.
Το Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 3μμ, όλοι μαζί να πάμε να ανοίξουμε τα επαίσχυντα διόδια Ζευγολατιού Κορινθίας και την Καθαρά Δευτέρα την ίδια ώρα, τα διόδια του Ισθμού.
Δημοσίευση: Μαρτίου 02, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - Η κυβέρνηση της καρμανιόλας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator