ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ

0


ceb2ceb1cf83ceb9cebbceb7cf83 cebaceb5cebbcebbceb1cf81ceb7cf83 ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ
Την προσοχή των δημάρχων και την επαγρύπνηση των πολιτών ζητάει με έγγραφό του ο πρόεδρο της ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ Βασίλης Κελάρης για τα απορρίμματα.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το τελευταίο διάστημα οι δήμοι της Αχαϊας δέχονται πιέσεις από γνωστή εταιρία για να πάρουν τα αστικά απορρίμματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν ως καύσιμη ύλη για παραγωγή ενέργειας!
Την ίδια πίεση πιθανολογεί ότι θα δεχτούν και οι δήμοι του νομού Κορινθίας.
Διαβάστε το σχετικό ενδιαφέρον έγγραφο :
Τις τελευταίες ημέρες έχει εξαπολυθεί «επίθεση» από γνωστή εταιρεία προς τους Δήμους της Αχαΐας για να πάρουν τα αστικά απορρίμματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν ως καύσιμη ύλη για παραγωγή ενέργειας! Γνωρίζοντας ότι τα απορρίμματα είναι «χρυσός», προσπαθούν να πείσουν τους Δημάρχους να υπογράψουν τις απαραίτητες συμβάσεις γιατί τα χρήματα είναι πολλά. Δεν τους απασχολεί αν η καύση είναι απαγορευτική γιατί συμβάλει στο φαινόμενο τους θερμοκηπίου αφ’ ενός και αφ’ ετέρου δηλητηριάζει με τοξικά αέρια την ατμόσφαιρα, την γη και τον υδροφορέα. Δεν τους απασχολεί αν οι διοξίνες, τα φουράνια και τα βαρέα μέταλλα που εκπέμπει η καύση των απορριμμάτων είναι καρκινογόνα!
Επειδή οι πιέσεις αυτές είναι βέβαιο πως θα ασκηθούν και θα ενταθούν και στους δημάρχους της Κορινθίας, ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ την προσοχή τους και προειδοποιούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση την καύση των απορριμμάτων, την ώρα μάλιστα που έχει δρομολογηθεί από την Περιφέρεια η λύση με τον ΠΕΣΔΑ. Ελπίζουμε πως καθένας Δήμαρχος της Κορινθίας δεν θα υποκύψει σε προτάσεις και «αντισταθμιστικά»! Χτυπάμε το καμπανάκι και καλούμε τους Κορίνθιους πολίτες σε εγρήγορση για νέους αγώνες στην περίπτωση που κάποιοι Δήμαρχοι «παρασυρθούν». Δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε να υποθηκευθεί η υγεία των επόμενων γενεών προκειμένου να πλουτίσουν κάποιοι.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΛΑΡΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ

sfedona.gr
Share/Save/Bookmark
Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator