ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ''ELOY'' VOL. II

0


Τέσσερις μήνες σχεδόν πριν από την επανεμφάνιση των Eloy -για πρώτη φορά ύστερα από 13 χρόνια- στα δυο καλοκαιρινά φεστιβάλ στη Γερμανία, το ελληνικό φόρουμ μαζί με το Rock Club ''TITHORA'' ετοιμάζουν βραδιά-αφιέρωμα στην αγαπημένη μας μπάντα.
Για όσους δεν είχαν παρευρεθεί στο αφιέρωμα του 2009 αλλά και για όσους είχαν και γουστάρανε, την Τετάρτη 30 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τραγούδια αλλά και να δουν βίντεο του συγκροτήματος που σπάνια παίζονται σε rock clubs στις μέρες μας!

DJ set: John & Alex

Έναρξη: 23:00
Είσοδος: 4.5€ (με μπίρα)

http://www.facebook.com/event.php?eid=205761109435430&notif_t=event_wall#wall_posts
Share/Save/Bookmark
Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ''ELOY'' VOL. II"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator