Γιαούρτωσαν τον Θεόδωρο Πάγκαλο (video)

1


Ξινό του βγήκε το φαΐ του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης στα Καλύβια Αττικής. Ο ερχομός του δεν πέρασε απαρατήρητος από κατοίκους της Κερατέας, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν αναλόγως. Δείτε το βίντεο της επίθεσης. Τι δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, λίγο αργότερα (Vids).

Περίπου 70 - 80 κάτοικοι της Κερατέας έσπευσαν σε ταβέρνα στα Καλύβια, όπου έτρωγε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μαζί με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για το θέμα του ΧΥΤΑ.
Εξαγριωμένοι κάποιοι από αυτούς πέταξαν γιαούρτια προς το μέρος του, ενώ τον αποδοκίμασαν με συνθήματα, φωνάζοντάς του "δεν τα φάγαμε μαζί".
Υπήρξε ένα είδος συζήτησης - συνομιλίας ανάμεσα στο Θ. Πάγκαλο και τους κατοίκους, με τη συνοδεία διμοιρίας των ΜΑΤ όμως.
Αφού εξέθεσε τις απόψεις του για το θέμα του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τότε οι συγκεντρωμένοι εξοργίστηκαν περισσότερο καθώς ο Θ. Πάγκαλος φέρεται να τους είπε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα απομακρυνθούν από την Κερατέα όταν φύγουν και οι κάτοικοι.
Τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, εξόργισαν τους συγκεντρωμένους και ο Θεόδωρος Πάγκαλος φυγαδεύτηκε σε απόμερο σημείο της ταβέρνας, ενώ στο σημείο έσπευσε διμοιρία των ΜΑΤ. Στην ιστοσελίδα των κατοίκων lavreotiki.com της Κερατέας αναρτήθηκαν φωτογραφίες από την επίθεση.
Ώρες νωρίτερα σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη στην περιοχή του Οβριοκάστρου, όπου κατασκευάζεται ο ΧΥΤΑ και επεισόδια μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ, με την ένταση να αποκλιμακώνεται τα ξημερώματα.
Share/Save/Bookmark
Δημοσίευση: Μαρτίου 17, 2011

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιαούρτωσαν τον Θεόδωρο Πάγκαλο (video)"
Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε, δεν ντρέπεστε; Ούτε το χώρο δε σέβεστε; Ξέρετε ρε άσχετοι, τι σημαίνει ταβέρνα στα Καλύβια; Κοψίδια, σπληνάντερα, εξοχικά, κοντοσούβλια… Κι εσείς πλακώσατε τον Πάγκαλο με τα γιαούρτια; ΑΙΣΧΟΣ… Χάθηκαν τίποτα γλυκάδια κι αμελέτητα, καμιά συκωταριά και κανα δυο κιλά παϊδάκια;


19 Μαρτίου 2011 στις 10:37 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator