Θυμηθείτε, και η πτώχευση σαν νίκη θα παρουσιαστεί !!!

0


Θυμηθειτε,και η πτωχευση σαν νικη θα παρουσιαστει!!
Δυο χρόνια ταλαιπωρία, τόσο άτυχη πια αυτή η χώρα, από τον έναν ανίκανο στον επόμενο, και μέσα σε αυτή την περίοδο έγινε αλλαγή του επόμενου ανίκανου με τον μεθεπόμενο και πάει λέγοντας, ψηφίζουν χωρίς να ξέρουν τι γράφουν οι συμβάσεις τα μεσο-μακροπρόθεσμα,τα μνημόνια,μας εκβιάζουν ότι αν δεν ψηφιστούν τότε θα χαθούμε, δεν χαθήκαμε ρε παιδιά, εδώ είμαστε, τα ψηφίσατε αλλά δεν εφαρμόζονται όλα αυτά.
Από τον κακό στον χειρότερο, από τον ηλίθιο στον βλάκα, είπαμε να έχεις πτυχίο και γνώσεις δεν σε κάνει και χρήσιμο για την χώρα, κάτσε σπίτι σου και πλυνε κανένα ρούχο και άσε άλλους που ξέρουν καλύτερα να το κάνουν, σας έφαγε η εξουσιομανία, όλοι αρχηγοί θέλετε να γίνετε, εδώ θέλει ο Καρατζαφέρης θα μου πείτε, τελείως βλήμα, δεν θα θέλετε εσείς?
Και στο τέλος του δρόμου θα βγει περήφανος με το κουπί και την ρόδα ποδηλάτου ο Γεωργάκης και θα μας πει ότι πέτυχε την μεγαλύτερη των νικών, ότι χρεοκοπησαμε και με μεγάλες αλλαγές θα τα καταφέρουμε, θα πονάει και τότε που πονάμε, τον έχει εύκολο τον πόνο το άλαλο, και φυσικά θα έχουμε γιορτές και πανηγυρια διοτι η επιστροφη στην δραχμη θα σημαινει και επιστροφη στην φυση.
Θα πάρει ο λαός τα όρη και τα βουνά, να βρει κανένα σαλιγγάρι να φάει, κανένα χόρτο, να κλέψει από τους χωρικούς κάτι τέλος πάντων και στο Μαξίμου κάτω από τα συντρίμια θα βρουν τον Γιωργάκη να χαμογελάει και να παραμιλάει.
Σας έσωσα δεν μπορείτε να πείτε, με μεγάλες αλλαγές και ανατροπές θα σταθούμε στα δικά μας πόδια….θα λέει.
Αυτός που δεν μπορεί να σταθεί ούτε στα δικά του.
ΠΗΓΗ: harrytsopanos
Δημοσίευση: Αυγούστου 26, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θυμηθείτε, και η πτώχευση σαν νίκη θα παρουσιαστεί !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator