Λύθηκε η απορία μας κύριε Τερζή Δ.

1


Είχαμε μια απορία εδώ και λίγες μέρες για την διαγραφή του link του ιστολογίου μας που φιλοξενούσε η sikionia.gr μέχρι πρόσφατα. Επειδή παρακολουθούμε και το site και την εφημερίδα επικοινωνήσαμε με τον διαχειριστή μέσω e-mail και τον ρωτήσαμε γιατί μας διέγραψε από την σελίδα του. Μας απάντησε σαν διαχειριστής ο κύριος Τερζής Δ. με ένα κρυπτογραφικό "κωφάλαλο" μήνυμα που όσο κι'αν προσπαθήσαμε δεν καταλάβαμε το νόημά του. Ανταπαντήσαμε και ζητήσαμε διευκρινήσεις αλλά απάντηση δεν πήραμε και μείναμε με ένα μεγάλο ερωτηματικό να μυρίζουμε τα νύχια μας. Η απορία μας λύθηκε όταν έπεσε στα χέρια μας το φύλλο 77 της ΣΙΚΥΩΝΙΑΣ και διαβάσαμε το παρακάτω ανυπόγραφο άρθρο που ουσιαστικά ήταν μια απάντηση σε αυτήν την ανάρτησή μας.


1- ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΕΡΖΗ Δ. ΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑΤΡΟΣ  ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ Ή ΜΑΝΑΒΗΣ ;;; ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ;;;
2- ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ;;; ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΟΣ (ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΑ, ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ).
3- ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΙΚΟ "ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ" ;;; 
4- ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗΣ ΣΚΕΠΗΣ ΚΥΡΙΕ ΤΕΡΖΗ ;;;
5- ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΥΠΟ ΠΟΙΟΥ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ;;;


6- ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...


ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΤΕΡΖΗ Δ. ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ;;;
ΤΙ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ;;;
ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗ ΣΚΕΠΗ ΥΠΟΣΤΥΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ;;;

(Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων , το εξαιρετικό αυτό έργο είναι από το πρόγραμμα της 3ης Διεθνούς Συνάντησης για το Αρχαίο Δράμα, προφανώς από την γλυπτική εγκατάσταση Esperia της Καλλιόπης Λεμού)

Υ.Γ.  Η ευγένεια δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην και αδυναμία.
Υ.Γ.2 Μήπως περιμένατε να αρχίσουμε την κλάψα για να ξαναβάλετε το link μας ;;; Αν ναι, κάντε κλικ εδώ...
Ευχαριστώ, συγνώμη κι'όλας...
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2011

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λύθηκε η απορία μας κύριε Τερζή Δ."
Ανώνυμος είπε...

Κάνε μια επίσκεψη στους παρακάτω συνδέσμους και θα σου λυθούν όλες οι απορίες, περί αντικειμενικής δημοσιογραφίας...

http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimossikyonion/ada/4%CE%91%CE%A7%CE%91%CE%A91%CE%98-%CE%9258

http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimossikyonion/ada/4%CE%91%CE%9C6%CE%A91%CE%98-%CE%9E77

http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimossikyonion/ada/4%CE%91%CE%A3%CE%A1%CE%A91%CE%98-%CE%9D%CE%A8%CE%9E

http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimossikyonion/ada/4%CE%91%CE%98%CE%91%CE%A91%CE%98-1


1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:30 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator