Ψήφισμα ανοιχτής συνέλευσης πλατείας "Περιβολάκια" Κορίνθου για την 28η Οκτωβρίου και το ΟΧΙ μας απέναντι στους εθνικούς προδότες και τους ξένους κατακτητές

0


Για την 28η Οκτωβρίου και το ΟΧΙ μας απέναντι στους εθνικούς προδότες και τους ξένους κατακτητές

Πριν από 71 χρόνια ένας περήφανος λαός ξεπερνώντας τη δικτατορία του Μεταξά είπε ΟΧΙ στην επέλαση του φασισμού του Άξονα.
Σήμερα ένας εξεγερμένος λαός λέει ΟΧΙ σε μία "Δημοκρατική" κυβέρνηση που παραδίδει γη και ύδωρ στους παγκοσμιοποιημένους εχθρούς της ελευθερίας και της αξιοπρέπειάς μας.
Το έπος του 1940 γράφτηκε με αίμα και αγώνες απέναντι στους κατακτητές.
Η δική μας σύγχρονη αντίσταση επιβάλλεται να γίνει πράξη κάθε στιγμή, απέναντι στους ντόπιους προδότες και τους ξένους δυνάστες.
Τότε ο ελληνικός λαός έδωσε μάχες για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη χωρίς προστάτες και κηδεμόνες.
Σήμερα οι εθνικοί προδότες προστατεύουν τις τράπεζες και το παγκόσμιο κεφάλαιο συνθλίβοντας τους νεολαίους, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη ζωή μας συνολικά.
Οι εκτελεστές των ονείρων μας εμφανίζονται ως σωτήρες. Μιλούν για πατριωτισμό όλοι αυτοί που με τα έργα και τις αποφάσεις τους μας φέρνουν δεκαετίες πίσω ξεπουλώντας τη χώρα και την ελευθερία μας. Τότε όμως ο εχθρός ήταν συγκεκριμένος. Τώρα ο εχθρός είναι γύρω μας και έχει λάβει ποικίλες μορφές που πλέον τις αναγνωρίζουμε: κάθονται μαζί με τους επίσημους, απολαμβάνουν τα ανέγγιχτα προνόμιά τους, έχουν βουλευτική ασυλία και υπογράφουν τις καταδίκες μας  αποφασίζοντας για εμάς προς όφελος άλλων.
Mε τον ίδιο απολυταρχικό τρόπο όπως η Γερμανία των Ναζί μας λένε πως πρέπει να παραδώσουμε τα όπλα και να υποκύψουμε στις εντολές  των αφεντικών τους. Μετά από τόσα χρόνια και τόσους αγώνες, ο ίδιος εχθρός μάς χτυπάει την πόρτα και οι σύγχρονοι Εφιάλτες τού την ανοίγουν διάπλατα.
Αν το 1940 οι Έλληνες είπαν ΟΧΙ στους ξένους, τώρα εμείς πρέπει να πούμε ΝΑΙ σε εμάς, ως άνθρωποι του κόσμου και πολίτες της Ελλάδος.
Αν ο ελληνικός λαός πολέμησε τη δεκαετία του '40 εναντίον των φασιστικών και ναζιστικών δυνάμεων για την ελευθερία μας, επιβάλλεται εμείς να πολεμήσουμε και να διώξουμε αυτούς που καπηλεύτηκαν τα όνειρά μας χρεώνοντάς μας τα λάθη τους.  
Το χρωστάμε στις συνειδήσεις μας και στις γενιές που έρχονται. 
Σε αυτές που και σήμερα παρελαύνουν.
ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ

Ανοιχτή Συνέλευση Πλατείας Περιβολάκια Κορίνθου
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ψήφισμα ανοιχτής συνέλευσης πλατείας "Περιβολάκια" Κορίνθου για την 28η Οκτωβρίου και το ΟΧΙ μας απέναντι στους εθνικούς προδότες και τους ξένους κατακτητές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator