Για λύστε μας άλλη μια απορία κύριε Τερζή Δ.

0


Διαβάζαμε στο φύλλο 77 της εφημερίδας σας "ΣΙΚΥΩΝΙΑ" τις "παρατηρήσεις" σας σχετικά με την συναυλία στο αρχαίο θέατρο Σικυώνας που οργάνωσε ο σύλλογος φίλων του αρχαίου θεάτρου Σικυώνας "Ο ΕΠΙΓΕΝΗΣ".
Σας ενημερώνουμε για να ξέρετε (αφού δεν είσαστε εκεί) ότι μετά το τέλος της συναυλίας και ύστερα από κλήση του προέδρου του συλλόγου κ. Γεωργόπουλου ΟΛΟΣ ο κόσμος (εκτός από εσάς φυσικά) συμμετείχε εθελοντικά στον λεπτομερή καθαρισμό του χώρου της συναυλίας. Ο χώρος μετά την συναυλία κύριε Τερζή Δ. "παραδόθηκε" καθαρός.
Σας γνωρίζουμε επίσης ότι ο χώρος καθαρίστηκε και πριν τη συναυλία από μέλη του συλλόγου.
Ο "ρεπόρτερ" σας που πήγε στο σημείο (αρκετές μέρες αργότερα όπως ευθαρσώς ομολογείτε) θα μπορούσε -αντί να τραβάει φωτογραφίες- να καθαρίσει τον χώρο όπως έχουμε κάνει εμείς στο παρελθόν αρκετές φορές. 
Έχετε ενημερωθεί για την δράση του γράφοντος περί εθελοντικού καθαρισμού δημόσιων χώρων ; 
Θέλετε μια μέρα να έρθετε μαζί μας να δείτε πως το κάνουμε ;
Η δημοσίευση μιας φωτογραφίας από την εφημερίδα σας που τραβήχτηκε μέρες αργότερα από τη λήξη της εκδήλωσης μόνο ως κακοπροαίρετη πράξη μπορεί να χαρακτηριστεί.
Επίσης παρακαλούμε εξηγείστε μας πως γίνετε (παρ'ότι είστε μέλος του παραπάνω συλλόγου) αφ'ενός να "πολεμάτε" τις δράσεις του συλλόγου με τέτοιες ενέργειες και αφ'ετέρου να δίνετε το παρόν στις συνελεύσεις (αγορεύοντας κιόλας) ;;;
ΜΗΠΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ;;;;


Υ.Γ. Η ευγένεια δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην και αδυναμία = Δεν μιλάμε, δεν μιλάμε αλλά μη "μας την λέτε" κιόλας.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για λύστε μας άλλη μια απορία κύριε Τερζή Δ."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator