«Ο Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί»

1


«Ο Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί»
Γραφείο Γ. Παπανδρέου προς FT: 
Αυτά που γράφετε είναι σκουπίδια
Αίσθηση προκαλεί το πρωτοσέλιδο των Financial Times Deutschland, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός σκέφτεται να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, έχει πει δύο φορές σε ανθρώπους του στενού του κύκλου ότι σκέφτεται να υποβάλλει την παραίτησή του.

Την ίδια ώρα, ο Παπανδρέου παραδέχτηκε χθες ότι υπάρχει απόκλιση των δημοσιονομικών στόχων του προϋπολογισμού για το 2011, σημειώνουν οι FT Deutschland.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τις φήμες για παραίτηση έκανε λόγο για «ανοησίες» και πως τη δεδομένη στιγμή η απομάκρυνση του πρωθυπουργού, εν μέσω διαπραγματεύσεων για τα νέα μέτρα, θα ήταν «καταστροφική».

Η εφημερίδα, πάντως, αναφέρει ότι δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς δεκάδες χιλιάδες Έλληνες διαδηλώνουν καθημερινά εναντίον των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί εδώ και μήνες να σώσει τη χώρα από το χείλος της χρεοκοπίας.

Πηγή: 24h.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 04, 2011

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Ο Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί»"
Ανώνυμος είπε...

Αμήν και πότε, να και ένα καλό που μπορεί να κάνει.


4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:33 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator