ΠΑΝΟΣ (ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ) ΚΑΛΕΙ … ΙΩΑΝΝΗ (ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ) !!!

0


melis ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΕΙ ... ΙΩΑΝΝΗ !
“Βρες τον Μελισσανίδη και φέρ’ τον πίσω από την Αμερική. Διαφορετικά θα τον…”!
Η διαταγή δόθηκε -με αυστηρό ύφος- από τον Π. Μπεγλίτη στον (ολυμπιονίκη) ταγματάρχη Πύρρο Δήμα, με τον οποίο συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Νεμέα, όπου διεξήχθη ο τελικός του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Ο Ιωάννης Μελισσανίδης είναι ο μόνος ένστολος ολυμπιονίκης που δεν πειθάρχησε στην εντολή του υπουργού Αμυνας να προσέρχεται κανονικά στην υπηρεσία του που είναι η Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικού Αεροπορίας στη Θεσσαλονίκη…
  • Κατόπιν εντολής Μπεγλίτη, ο ταγματάρχης Π. Δήμας ανέλαβε να… ανακαλέσει στην Ελλάδα τον σμηναγό Ιωάννη Μελισσανίδη!
Στην Αμερική
Ο Πύρρος Δήμας, σαν πειθαρχημένος ταγματάρχης, έκανε δύο βήματα πίσω και μέσω του κινητού τηλεφώνου επικοινώνησε με τον Ιωάννη, ο οποίος βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναζητώντας το καλλιτεχνικό του μέλλον.
Σχόλιο Σφεντόνας: Δεν καταλάβαμε, γιατί ο Ιωάννης να ψάχνει το καλλιτεχνικό του μέλλον στην Αμερική και εμείς να του έχουμε δώσει στρατιωτική σχολή και να τον πληρώνουμε χωρίς να εργάζεται για την πατρίδα.
Αν θέλει καλλιτεχνική καριέρα να βγάλει την στρατιωτική σχολή να σταματήσει να παίρνει τον μισθό και να φορέσει την στολή του πρωταγωνιστή «στη λίμνη των Κύκνων!»
sfedona.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΝΟΣ (ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ) ΚΑΛΕΙ … ΙΩΑΝΝΗ (ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ) !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator