Προσφεύγει στη δικαιοσύνη η ΕΡΤ για παραποίηση τίτλου

4




Με μηνύσεις και αγωγές απαντά η ΕΡΤ σε ιστοσελίδα που ανήρτησε βίντεο από το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, με παραποιημένο τίτλο, όπως καταγγέλλει η διοίκηση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ καταγγέλλει την αλλαγή μέσω φωτομοντάζ της τελευταίας λέξης στον τίτλο "κρίσιμες επαφές για το χρέος", σε
ρεπορτάζ για την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες και κάνει λόγο για «πρωτοφανή αθλιότητα σε βάρος της ΕΡΤ» από αγνώστους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ, αγωγή και μήνυση θα καταθέσουν ο Διευθύνων Σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης, ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης Βασίλης Μπίτσης, ο Διευθυντής Ειδήσεων Γιώργος Κογιάννης και η δημοσιογράφος Έλλη Στάη.
enet
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2011

4 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προσφεύγει στη δικαιοσύνη η ΕΡΤ για παραποίηση τίτλου"
Λάμπης Φίλης είπε...

Έτσι χάνεται η αξιοπιστία! Τρέξατε να αναδημοσιεύσετε και τώρα τρέξατε να το κατεβάσετε...


27 Οκτωβρίου 2011 στις 6:32 μ.μ.
Parakato.gr είπε...

Ακριβώς όπως το λέτε, είμαστε από αυτούς που μαθαίνουμε από τα λάθη μας και που ξέρουμε καλά να τα παίρνουμε πίσω όταν πρέπει. Πάντως δεν τρέξαμε καθόλου, χαλαρά το ανεβάσαμε χαλαρότερα το κατεβάσαμε. Σας ευχαριστούμε πολύ όμως που το προσέξατε....


27 Οκτωβρίου 2011 στις 7:06 μ.μ.
Λάμπης Φίλης είπε...

Ελπίζω να μη το κατεβάσατε "χαλαρά" με σκοπό να περάσει στο ντούκου. Πάντως θα ήταν πιο θεμιτό να είχατε κάνει ανάρτηση ξεχωριστή αναφέροντας το λάθος, για να συνεχίσω κι εγώ ο ασήμαντος και ο οποιοσδήποτε άλλος να πιστεύει σε σας και να σας διαβάζει με χαρά.


30 Οκτωβρίου 2011 στις 5:07 μ.μ.
Parakato.gr είπε...

Αγαπητέ μας συντοπίτη αναγνώστη, θεωρούμε ότι η διόρθωση που κάναμε είναι αρκετή γιατί επανορθώνει από μόνη της. Πάντως στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση είχαμε κάνει ξεχωριστή ανάρτηση που έβαζε στη θέση τους τα πράγματα και άλλες φορές μέσα από δω ζητήσαμε και συγνώμη για κάποιες λάθος αναρτήσεις τις οποίες διορθώσαμε άμεσα, αν θέλετε μπορώ να γίνω και πιό σαφής στέλνοντάς σας τους συνδέσμους. Πάντως σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι...
Η διαχείρηση


30 Οκτωβρίου 2011 στις 8:04 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator