Να ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου κύριε ... - 100 άτομα "έπαιζαν" τον Παπανδρέου τους.

0



Πριν από μερικές ημέρες ιστοσελίδα της Κορινθίας εξαπέλυσε επίθεση σε εκείνους που η ίδια ονομάζει "κουκουλοφόρους" του διαδικτύου.


Δεν ασχοληθήκαμε γιατί δεν μας αφορούν τέτοια πογκρόμ παραπληροφόρησης και σπέκουλας.



Το Σάββατο όμως από τα "ΝΕΑ" έσκασε ένα θέμα που φυσικά το "κατεστημένο" δεν έτυχε ... να το διαβάσει.



Γι' αυτό σας λέμε ότι "εδώ σπάει η ομερτά" !



100 και πλέον άτομα είχε προσλάβει ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ για να ... παίζουν τον "Παπανδρέου" τους στο facebook, στο twitter και στα άλλα ηλεκτρονικά μέσα !!!!



Γράφουν τα "ΝΕΑ" :


Από δω το 'χε, από κει το 'φερε, τα κατάφερε ο Γιώργος. Φτάσαμε Χριστούγεννα κι ακόμη δεν έχει ανοίξει η συζήτηση στο ΠΑΣΟΚ για το τι θα γίνει μ' αυτό το κόμμα που κοντεύει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Θα μου πεις, δεν είναι εύκολα αυτά τα πράγματα και θα συμφωνήσω. Αλλά φαντάζομαι, τον νοιάζει κι αυτόν το μέλλον του ΠΑΣΟΚ - δεν μπορώ να φανταστώ ότι τον ενδιαφέρει μόνο το δικό του μέλλον. Τώρα όλα μετατίθενται για το μέσον της εβδομάδος. Αντε να δούμε...

ΥΓ: Με την ευκαιρία, μαθαίνω ότι ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος τά 'χασε («καράφλιασε», ήθελα να γράψω) με την εικόνα που βρήκε στο Μαξίμου. Είναι δυνατόν να είχαν προσληφθεί για τα λεγόμενα σόσιαλ μίντια (τουίτερ, φέισμπουκ, λίνκεντιν και τα ρέστα) 100 άτομα; Τι έκαναν όλοι αυτοί; Και πόσο μάς κόστιζαν άραγε;


Αυτοί είναι οι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ του διαδικτύου κύριε ... Και έρχονται και άλλα για το δίκτυο που είχε στήσει και διατηρεί και άλλος κορυφαίος στο ΠΑΣΟΚ.



Καταλάβατε τώρα ;


diaprisios.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 21, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Να ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου κύριε ... - 100 άτομα "έπαιζαν" τον Παπανδρέου τους."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator