Αφιερωμένο στους 117 πρώην βουλευτές που ζητούν αναδρομικά εκατομμύρια ευρώ (video)

1



Άστραψε και βρόντηξε μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real Fm ο Νίκος Χατζηνικολάου για τους 117 πρώην βουλευτές – οι 113 προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ- που ζητούν αναδρομικά εκατομμύρια ευρώ!

Ο δημοσιογράφος και εκδότης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και ανέφερε:
«Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες; Δεν ντρέπεστε καραγκιοζάκια; Κωμικοί τύποι. Δεν αισχύνεστε; Την ίδια περίοδο που συζητιέται ότι θα κοπεί και ο 13ος και ο 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα, την ίδια περίοδο που συζητάμε για υποσιτισμό μαθητών και οι καθηγητές κινητοποιούνται για να βρουν τρόπο να τρώνε τα παιδιά, που συζητιέται στο Υπουργείο Παιδείας αν θα υπάρξουν κουπόνια των δύο και των τριών ευρώ -θαρρείς και είμαστε σε κατοχική περίοδο- για να παίρνουν κάτι τα παιδιά δωρεάν από τα κυλικεία των σχολείων για να φάνε.
Δεν ντρέπεστε ρε καγκιόζηδες; Δεν ντρέπεστε ρε θεομπαίχτες να ζητάτε από 240.000 ευρώ ο καθένας εν μέσω κρίσης, αντί να προσφέρεστε οικειοθελώς να μειώσετε αυτά που παίρνετε για να συμβάλλετε στην έξοδο της χώρας από την κρίση; Εσείς που την οδηγήσατε εκεί που βρίσκεται σήμερα».
Ακούστε το απόσπασμα:
ΠΗΓΗ: mediagate.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 13, 2011

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αφιερωμένο στους 117 πρώην βουλευτές που ζητούν αναδρομικά εκατομμύρια ευρώ (video)"
ginisg είπε...

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ

Μετά τη δημόσια κατακραυγή, ένας – ένας οι κυρίες και κύριοι πρώην βο(υ)λευτές, σπεύδουν να …συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, που με αγωγές διεκδικούν αναδρομικά (και με τόκο) διαφορές αποδοχών, καθώς και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη, ύψους εκατομμυρίων ευρώ.
Με δικαιολογίες τύπου: «έχω δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ σε όλες τις σχετικές ενέργειες προκειμένου ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ από την αγωγή νόμιμων αναδρομικών αποδοχών»,
η τύπου: «Καθόσον με αφορά, ανεξάρτητα της όποιας απόφασης της Δικαιοσύνης,-όποτε και αν υπάρξει-, και της δικαίωσης ή μη, είναι αυτονόητο ότι με βάση τη σημερινή δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ να εισπράξω το οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από το Ελληνικό Δημόσιο»,
η ακόμα και του τύπου: «Μετά τις εκλογές του 2009, όπου έγινε η κατάθεση προσφυγής για την αναδρομική διεκδίκηση των αποδοχών, η οικονομική κατάσταση της χώρας δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή. Υπό τις σημερινές όμως πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διέρχεται η χώρα μας και που καταπιέζεται αφόρητα η μικρομεσαία οικονομική τάξη, το θεωρώ αδιανόητο να προχωρήσει η διαδικασία για την καταβολή αυτών των χρημάτων. Γι' αυτό μέχρι τώρα ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ με το θέμα αυτό», προσπαθούν εναγωνίως να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας, να μας πείσουν για τον πατριωτισμό τους, την …αλληλεγγύη τους προς τον σκληρά δοκιμαζόμενο ανώνυμο Έλληνα, τον …αλτρουισμό τους, την κατανόησή τους και άλλα πολλά … φιλεύσπλαχνα αισθήματα που τους διακατέχουν, λες και δεν είναι αυτοί που μέσα από την ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όντας πρώην βουλευτές, διαμόρφωσαν και άσκησαν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, οι οποίες πολιτικές έφθασαν τη χώρα εδώ που την έφθασαν.
Και έρχονται σήμερα, να προκαλέσουν με τον ποιο ξεδιάντροπο τρόπο την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού, μετά απ’ όλα όσα έχουν ήδη διαπράξει εις ΒΑΡΟΣ του, αντί ΔΗΜΟΣΙΑ και ΕΥΘΑΡΣΩΣ να ζητήσουν μία ΜΕΓΑΛΗ και ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ,

Οὐαὶ ὑμῖν γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι καθαρίζετε τὸ ἔξωθεν τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ἐξ ἁρπαγῆς καὶ ἀκρασίας.
Ζεμενό 12 Δεκεμβρίου 2011

Γιώργος Γκίνης


13 Δεκεμβρίου 2011 στις 2:01 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator