Πρώτη παγκοσμίως η Ελλάδα σε παραγωγή τηλεμαϊντανού

0



Οι εκλογές στην Ελλάδα πετυχαίνουν πάντα δυο συγκεκριμένα πράγματα:
1ον να αναδείξουν σε θέσεις – κλειδιά τον πιο βλάκα, κενό, ασήμαντο πολιτικάντη και
2ον να μας θυμίσουν ότι είναι λάθος να λέμε ότι η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα. Η Ελλάδα παραμένει σταθερά πρώτη σε παγκόσμια παραγωγή τηλεμαϊντανού.
Τα ανεκδιήγητα κανάλια πανηγυρίζουν γιατί γεμίζουν μιας μέρας πρόγραμμα στο τζάμπα. Χωρίς να ξοδέψουν μια.
Πώς; Καλώντας τον κάθε πικραμένο να καταθέσει την “άποψή” του για τα πολιτικά δρώμενα.
Πολιτικάντηδες, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, συγγραφείς, δικηγόροι, πορνοσταρ, περιθωριακοί και Κολωνακιώτες της αριστεράς και της προόδου, νεκροθάφτες και πουτάνες, μπουρζουάδες και επαναστάτες, νταβατζήδες, μπυζουκτσήδες, χαρτορίχτρες, ποδοσφαιριστές, λαμόγια, κλητήρες και διευθυντές, κομιστές και αρθρογράφοι, υπεύθυνοι και ανεύθυνοι, επιστήμονες και αγράμματοι, σφουγγοκολάριοι,  τεκνατζούδες και παιδόφιλοι, παπαρολόγοι και μπουρδελολόγοι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες τίποτα, όλοι έχουν να “καταθέσουν άποψη” για τις εκλογές
Και ξεκινάει ο καθένας και λέει την απίστευτη παπάρα του. Ανοησίες με το κιλό. Και να τελειώνουν και τις βαθιές αναλύσεις τους με την  αναγκαία υπενθύμιση ότι “φέτος εμφανίζομαι στο τάδε θέατρο (ή μπουζουκτσίδικο, μπουρδέλο, βιβλιοπωλείο, έδρανο, δικαστήριο, καφενείο…)”
Mαλακίες σε ρυθμό πολυβόλου.
Από το πρωί πιάνουν καρέκλες και περιφέρουν την απόλυτη βλακεία τους από κανάλι σε κανάλι από μικρόφωνο σε μικρόφωνο.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 20, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρώτη παγκοσμίως η Ελλάδα σε παραγωγή τηλεμαϊντανού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator