ΨΙΤ, ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΞΕΠΟΥΛΑ !

0


Go greek for a week… Μιλάμε για το απόλυτο ρεζίλι, την απόλυτη ξεφτίλα, που κάνει το γύρο τού κόσμου στις μέρες μας. Πρόκειται για το νέο reality show τής βρετανικής τηλεόρασης, το οποίο παρουσιάζει το Κανάλι 4. Απ΄ ότι φαίνεται, μάς πήρανε χαμπάρι (haber, στα τούρκικα) οι κουτόφραγκοι. Συγκεκριμένα, στη σατυρική αυτή εκπομπή προσκαλούνται οι διαγωνιζόμενοι να ζήσουν για μια βδομάδα με τις γελοίες και τριτοκοσμικές κυριολεκτικά συνθήκες, που ζει καθημερινά ένας νεοέλληνας (τουρκορωμιός καλύτερα).

Το «Go greek for a week», ουσιαστικά ζητά από τους διαγωνιζόμενους, να ζήσουν την ελληνοφρενική πραγματικότητα σύμφωνα με τις απάτες, που γίνονται στους φόρους, στις συντάξεις και στις εργασιακές συνθήκες, που επικρατούν εδώ και πολλά χρόνια στη χρεωκοπημένη χώρα μας.

Τρεις βρετανικές οικογένειες μετέχουν στο reality, που ήδη έχει κάνει τρία επεισόδια στην Αγγλία. Το σόου αυτό αντικατοπτρίζει στην κυριολεξία και χωρίς καμία υπερβολή τους παραλογισμούς, που υφίστανται σε καθημερινή βάση και όλοι θεωρούμε ως φυσιολογικές καταστάσεις, στην χώρα τού Καραγκιόζη, τού φραπέ και τού χαλβά.

«Ένας 54χρονος κομμωτής ανακαλύπτει τη γενναιοδωρία τού ρωμαίικου συνταξιοδοτικού συστήματος, το οποίο εξακολουθεί να επιτρέπει σε κομμωτές, ζαχαροπλάστες, εκφωνητές ραδιοφώνου και πολίτες σε περίπου 600 επαγγέλματα, να συνταξιοδοτούνται στα 53 χρόνια τους και με το 90% τού τελικού μισθού τους ως σύνταξη, γιατί τα επαγγέλματά τους θεωρούνται βαρέα.

»Ένας οδηγός λεωφορείου θερίζει τους καρπούς τής ελληνοφρενικής προσέγγισης στις κρατικές υπηρεσίες, όπου οι οδηγοί λεωφορείων πληρώνονται στο διπλάσιο τού εθνικού μισθού και παίρνουν μπόνους έγκαιρης προσέλευσης, επειδή φτάνουν στη δουλειά τους νωρίς και γιατί ελέγχουν σωστά τα εισιτήρια.

»Ένας βρετανός χειρουργός είναι ευτυχής, που ανακαλύπτει, πως αν πληρώνει τους φόρους του αλά ελληνικά κόβοντας πολύ μικρότερα ποσά στις αποδείξεις του ή καθόλου αποδείξεις, μπορεί κατ΄ αυτό τον τρόπο να μεταμορφώσει και να αυξήσει κατά πολύ το εισόδημά του».

Αξίζει να προσεχθεί η απορία και η έκπληξη, που υφίστανται οι διαγωνιζόμενοι, όταν προτρέπονται να μιμηθούν κατά γράμμα τους ρωμιούς εργαζόμενους. Φανταστείτε η προέκταση αυτή τής μίμησης να φθάσει και στους πνευματικούς, στους κληρικούς και στους πολιτικούς τής Μεγάλης Βρετανίας, να μιμηθούν δηλαδή αντίστοιχα τους ρωμιούς εταίρους τους! Ένας απλός τρόπος, για να βουλιάξει η γηραιά Αλβιόνα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς για αυτούς τα κέρδη από τις ρωμαίικες λαμογιές δίνονται δωρεά από τους διαγωνιζόμενους σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Οι ρωμαίικοι τρόποι φοροδιαφυγής, απάτης, διαφθοράς και κακοδιαχείρησης, που προέρχονται από το «τιμημένο» μας Βυζάντιο και την «επαίσχυντη» τουρκοκρατία, οδήγησαν τη χώρα τού Καραγκιόζη να βουλιάξει, καταλήγει το δελτίο Τύπου τής εκπομπής.
Οι μάσκες πέφτουν σιγά σιγά. Πλέον μένει ν΄ αποκαλυφθεί, ότι δεν είμαστε καν έλληνες, όπως αυτοαποκαλούμαστε. Εκεί να δεις ξεφτίλα, θα πέφτουν κράξιμο και καρπαζιές για πολλά χρόνια…

Παρά την προσπάθεια των ανθρώπων τής εκπομπής, εμείς από την «Ελεύθερη Έρευνα» τους διαβεβαιώνουμε, ότι απέχουν κατά πολύ από την πραγματική ελληνοφρένεια, τη ρεμούλα και τη μπαγαποντιά, που κυβερνούν αυτό τον τόπο. Άλλωστε, όπως τονίσαμε, τους έχουμε ξεγελάσει και με την εθνική μας ονομασία: Έλληνες ρε, έλληνες…

Ψιτ, αγαπούλα, πούλα! Τηλεοπτική διαφήμιση, που ξεμπροστιάζει τα χάλια τής Τουρκο(β)ρωμιοσύνης.

Ίσως θα έπρεπε εμείς μέσα από την δική μας οπτική να φτιάχναμε ένα αντίστοιχο παιχνίδι με όλες τις συνθήκες τής ελληνοφρένειας, που ζούμε σε καθημερινή βάση. Ο τίτλος που θα δίναμε εμπνέεται από ένα μεγάλο αχυράνθρωπο και γκάγκστερ τού ρωμαίικου ποδοσφαίρου, που χρόνια αλώνιζε κάπου ελεύθερος, ώσπου τον συνέλαβαν στην ΠΓΔΜ: «Ψιτ, αγαπούλα, ξεπούλα...»
source http://www.freeinquiry.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 12, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΨΙΤ, ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΞΕΠΟΥΛΑ !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator