Αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη ΛΑΚΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

0



Tην Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011 18.00 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου (Αίθουσα Δημαρχείου) τα Μουσικά Σύνολα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Σικυωνίων και ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής ''Ο ΑΠΟΛΛΩΝ 1938'' παρουσιάζουν: 
Την Συναυλία των Χριστουγέννων αφιερωμένη στον μουσικοσυνθέτη 
ΛΑΚΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ .

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ : 

*Η Χορωδία ''Ελληνορθόδοξη Παράδοση'' Δήμου Λουτρακίου Αγ.Θεοδώρων 
*Το μουσικό τρίο της Ελισάβετ Μαύρου 
*Ο Γιάννης Σπούλος σε μία τζάζ σουίτα ''ΒEATLES''.

Θα είναι Μεγάλη Τιμή για όλους τους συντελεστές της συναυλίας η συμμετοχή σας για να τιμήσουμε έτσι μια μεγάλη μουσική προσωπικότητα που θα είναι για πάντα μαζί μας, τον ΛΑΚΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

Είσοδος: ελεύθερη
τηλ. επικοινωνίας: 6932383469 
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 21, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη ΛΑΚΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator