Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σικυωνίων

0



Παρακαλούμε να προσέλθετε σε  Τ Α Κ Τ  Ι Κ  H   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό  Κατάστημα  την   12 - 12 - 2011  ημέρα Δευτέρα   και ώρα 18:30΄ μ. μ. σύμφωνα  με τις διατάξεις των σχετικών άρθρων του Ν. 3852/10   για  να συζητήσουμε και αποφασίσουμε στα παρακάτω θέματα:

Ο  Πρόεδρος Λεονάρδος Αναστάσιος

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης



  1. Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων του Δήμου Σικυωνίων για το  έτος 2012

  1. Υποβολή πρότασης του Δήμου στο πλαίσιο της Ανοιχτής Πρόσκλησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής» του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης ΜΟΔ Α.Ε. του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

  1. Αποδοχή χρηματοδότησης και τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011 για καταβολή δαπανών μισθοδοσίας στους  μετατασσόμενους στο Δήμο μας υπαλλήλους από τους ομίλους ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΑΣΑ.

  1. Λήψη απόφασης για καθορισμό αμοιβής Δικηγόρου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 281 παρ. του Ν. 3463/2006.

  1. Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού  έτους 2011.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με μετατόπιση περιπτέρου της Βαρβάρας Ευστρατίου στην Τοπική Κοινότητα Μουλκίου

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με μετατόπιση περιπτέρων επί των οδών : α) Περιάνδρου & Σικυώνος και β) Εθνικής Αντίστασης & 28ης Οκτωβρίου

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αιτήματα άδειας πώλησης πόσιμου νερού με βυτιοφόρο

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς Κιάτου

  1. Εγκατάσταση των υπηρεσιών του ΚΑΠΗ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Κιάτου

  1.  Λήψη απόφασης για την κοπή ενός δένδρου επί της οδού Σόλωνος 21 μετά και το αριθ. 22337/11  έγγραφο του Τμήματος Περιβάλλοντος.

  1. Λήψη απόφασης επί της υπ’ αριθ. 12/2011 απόφασης του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Μεγάλου Βάλτου με θέμα «Οριοθέτηση του χειμάρρου στην Τ.Κ. Μεγ. Βάλτου από οικία Αγλαΐας Στάθη έως οικία Παλαιολόγου Παναγιώτη».

  1. Συζήτηση για ρύθμιση οφειλών του τέλους 2% ακαθαρίστων εσόδων.

  1. Εγκριση 1ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικός) του έργου: «Κατασκευή Τσιμενταυλάκων Τ.Δ. Μουλκίου».
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 08, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator