Kάλεσμα από τα "Περιβολάκια"

0


Η Ανοιχτή Συνέλευση πλατείας «Περιβολάκια» Κορίνθου, καλεί το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, τα Συνδικάτα, τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, κάθε συλλογικότητα  και κάθε ενεργό και σκεπτόμενο πολίτη στις δράσεις συμπαράστασης προς τους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας, που απεργούν συνεχόμενα πάνω από ένα μήνα, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις 34 συναδέλφων τους και αρνούμενοι να δεχτούν το μεσαιωνικό καθεστώς εργασίας που τους πρότειναν οι εργοδότες τους (40% μειώσεις μισθών, 5ωρη εργασία κ.τ.λ.). Η Πλατεία Περιβολάκια καλεί όλους τους πολίτες να συνεισφέρουν με χρήματα ή τρόφιμα στον αγώνα των απεργών και καλεί επίσης όλους να συγκεντρωθούν την Κυριακή 11/12/2011 στις 4.00 μ.μ.  στην Πλατεία Περιβολάκια απ´όπου θα γίνει η συγκέντρωση των τροφίμων και θα αναχωρήσουμε συντεταγμένα στις 4.30 μ.μ. για να επισκεφτούμε τους απεργούς στην Ελευσίνα προκειμένου να δηλώσουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα τους και να τους παραδώσουμε όσα τρόφιμα και χρήματα έχουν έως τότε συγκεντρωθεί.
τηλ. επικοινωνίας:6944534345
(σε περίπτωση που θέλει κάποιος να προσφέρει χρήματα μόνος του χωρίς να έρθει σε επαφή με την Ανοιχτή Συνέλευση μπορεί να το κάνει στον λογαριασμό που έχουν ανοίξει οι απεργοί:
αριθμός καταθέσεων: 200/623301-52 στην Εθνική IBAN: GR 40 0110 2000 0000 2006 2330 152 )

Ανοιχτή συνέλευση πλατείας «Περιβολάκια» Κορίνθου
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Kάλεσμα από τα "Περιβολάκια""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator