ΝΕΟΣ ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2-3

0




Παλικαρίσια νίκη με μπροστάρηδες τους μικρούς. 

Παρουσιάζοντας ένα αγωνιστικό πρόσωπο που έσφυζε από υγεία και νιάτα, ο Α.Ο.Λ. κατάφερε και πήρε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, από έναν αντίπαλο που ήθελε εναγωνίως τους βαθμούς.

Με πάνω από τη μισή εντεκάδα (6/11) να είναι... ανήλικοι, οι οράνιε έδειξαν ότι ήταν η ομάδα που ήξερε τί ήθελε μέσα στο γήπεδο και πώς να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Ο αμφίβολος έως χθες Χρυσαφίδης πήρε τελικά θέση στο αρχικό σχήμα που παρέταξε ο κ. Νούλας. Δε συνέβη το ίδιο με τον Αποστολάκη, που κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και για προληπτικούς λόγους έμεινε στον πάγκο με τον Καλλά να παίρνει τη θέση του και τον πρώτο σκόρερ των οράνιε να αγωνίζεται μόνο στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους οράνιε να προσπαθούν από το πρώτο λεπτό να επιβάλουν το ρυθμό τους. Μία ανεξήγητη, όμως, νευρικότητα της άμυνάς τους έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν στο σκορ και να χάσουν και μία μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Έτσι, αφού πρώτα ο Κολιμάδης εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Χρυσαφίδη στο πρώτο λεπτό και ο νεαρός Πεθαίνος αστόχησε για τους γηπεδούχους σε σουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή στο τρίτο λεπτό, το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό.

Ο Πεθαίνος τροφοδότησε τον Κουτρούλη που εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του Ανδρεατίδη, μπήκε μέσα στην περιοχή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Κορδώση.

Στο 14ο λεπτό, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, πάλι από πάσα του Πεθαίνου, μπήκε μέσα στην περιοχή, πλάσαρε τον Κορδώση, ο οποίος απέκρουσε αρχικά με τα πόδια, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να πλασάρει ξανά σε δεύτερη προσπάθεια, από πλάγια θέση, τον Πανταζή να βρίσκει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή και τον Ανδρεατίδη τελικά να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που οι γηπεδούχοι απείλησαν ουσιαστικά τους οράνιε. Οι ποδοσφαιριστές του κ. Νούλα ανέβασαν την απόδοσή τους, επέβαλαν το ρυθμό τους, κυριάρχησαν στο παιχνίδι κάνοντας τον αρχικό ενθουσιασμό των γηπεδούχων να ξεθυμάνει γρήγορα.

Στο 20ο λεπτό, το σουτ του Μαυρέλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ, ενώ η ισοφάριση ήρθε τρία λεπτά αργότερα (23ο) με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πανταζή. 

Το παιχνίδι έγινε πιο δυνατό, με τον διαιτητή της συνάντησης, κ. Κακριδή, να μοιράζει σε διάστημα 20 λεπτών, έως τη λήξη του ημιχρόνου, 7 κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν.

Οι οράνιε έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 41ο λεπτό, όταν το σουτ του Γιαννακούλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κολιμάδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία για τους οράνιε, όταν μετά από σέντρα του Μίχα ο Κολιμάδης έκανε την απόκρουση του αγώνα στην εξ'επαφής καρφωτή κεφαλιά του Χρυσαφίδη.

Οι οράνιε είχαν πλέον τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και το μόνο που έλειπε από τις προσπάθειές τους ήταν το γκολ.

Αυτό ήρθε στο 60ο λεπτό, όταν ο Χρυσαφίδης έκανε τη μπαλιά - τρύπα στον Τσατσόπουλο, ο οποίος περνώντας μέσα από δύο αντιπάλους μπήκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κολιμάδη.


Στο 64ο λεπτό, το σουτ του Μαυρέλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ, αλλά, τρία λεπτά αργότερα, το αντίστοιχο σουτ του Μίχα "έγλειψε" το δοκάρι και κατέληξε στη δεξιά γωνία του Κολιμάδη για να γίνει το 1-3.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Πανταζή στο 71ο λεπτό πέφτοντας στη γωνία του και μπλοκάροντας με διπλή προσπάθεια.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι έχει κριθεί, ήρθε άλλο ένα λάθος της άμυνας των οράνιε που επέτρεψε στους γηπεδούχους να μειώσουν το σκορ και να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Στο 81ο λεπτό, ο Μερκούρη θα κάνει τη σέντρα, στη μικρή περιοχή ο Δάνης με κεφαλιά θα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την ασυνεννοησία των Κορδώση, Κρίκα, Βουτσινά και θα κάνει το 2-3.

Στο 84ο λεπτό, ο Δάνης με σουτ από τα 30 περίπου μέτρα, θα προσπαθήσει να νικήσει τον Κορδώση που θα αποκρούσει σε κόρνερ.

Στο 87ο λεπτό, ο Μαυρέλης θα εκτελέσει το φάουλ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει στη συμβολή των δοκών του Κολιμάδη και να επιστρέφει στο σημείο του πέναλτι, όπου Αποστολάκης και Καλλάς πλάσαραν διαδοχικά, αλλά ο Γιαννακόπουλος αρχικά και ο Niang τελικά απομάκρυναν τη μπάλα.

04.02.2012 15:00 ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
Εισιτήρια: 100

ΝΕΟΣ ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
2 - 3
Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Διαιτητής: Κακριδής
Α Κορινθίας / 19η Αγωνιστική-αγώνας

Σκόρερς
9   Κουτρούλης
81 Δάνης
Πανταζής (23)
Τσατσόπουλος (60)
Μίχας (67)

Αρχική Ενδεκάδα

Κολιμάδης
Μερκούρη
Μετεβελής
Στεφανάκος
Γιαννακόπουλος
Niang
Κουτρούλης
Παπαδημητρίου
Δάνης
Δημόπουλος
Πεθαίνος
Φώτης Κορδώσης
Γιάννης Μίχας
Παναγιώτης Ανδρεατίδης
Κώστας Αντωνίου
Δημήτρης Μαυρέλης
Παντελής Πανταζής
Γρηγόρης Κρίκας
Δημήτρης Τσατσόπουλος
Θανάσης Γιαννακούλης
Θανάσης Καλλάς
Δημήτρης Χρυσαφίδης

Αναπληρωματικοί

Ζήσης
Μαούρης
Αθανασίου
Μπαξεβανάκης
Καλυτέρης
Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος
Γεράσιμος Βουτσινάς
Φάνης Τσώκος
Κώστας Παυλάτος
Κώστας Αποστολάκης
Στάθης Δημάκης
Γιώργος Τσουμάνης

Αλλαγές

46 Πεθαίνος - Ζήσης
73
Δημόπουλος - Μασούρης
Αποστολάκης -> Μίχας (75)
Βουτσινάς -> Χρυσαφίδης (77)
Δημάκης -> Καλλάς (90)

Κίτρινες Κάρτες

23 Niang
40 Μερκούρη
42 Πεθαίνος
45 Παπαδημητρίου
57 Στεφανάκος
76 Γιαννακόπουλος
85 Μασούρης
Μαυρέλης (37)
Μίχας (43)
Τσατσόπουλος (44)
Κορδώσης (92)
 πηγή: www.aoloutraki.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 05, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΟΣ ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2-3"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator