H ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΤΑΙ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.

0



Πάντοτε είχα θετικό τρόπο σκέψης. Σήμερα δεν μπορώ. Βλεπω το γένος να κατρακυλά στην άβυσσο και να μην υπάρχει ένας ΕΛΛΗΝΑΣ να πάρει τον λαό μου από το χέρι και να τον οδηγά σε ασφαλή μονοπάτια. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΕΗ. Με ξενερώσανε. Να φτύσω τον πολιτισμό τους και την κουλτούρα τους.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. Για πιό πολιτισμό και κουλτούρα μιλάμε? Στρατηγική συμφωνία με τους ΡΏΣΣΟΥΣ και τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ χθές. Γιά να κερδίσουμε κάτι από τον ορυκτό πλούτο της γης των προγόνων μας, να ξαναδούμε χαμόγελο στους  ΕΛΛΗΝΕΣ γύρω μας, να σταματήσουν οι Μερκοζι να μας κουνάν το δάχτυλο, να τους γίνουμε σπυρί στον κώλο.

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "H ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΤΑΙ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator