THANK YOU EUROPE - Ευχαριστούμε όλη την Ευρώπη! Συγκλονιστική φωτογραφία

1


Οι Έλληνες βρήκαμε το δικό μας τρόπο να ευχαριστήσουμε όλη την Ευρώπη για το κύμα συμπαράστασης και αλληλυγγύης που εισπράξαμε σήμερα.

Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από τη Βουλή, συγκεντρώθηκαν μαθητές και διαδηλωτές κι ευχαρίστησαν με μοναδικό τρόπο την Ευρώπη που βγήκε σήμερα στους δρόμους με σύνθημα "We are all Greeks" δηλαδή είμαστε όλοι Έλληνες, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον ελληνικό λαό. 


Οι Έλληνες διαδηλωτές στο σύνταγμα κρατούσαν πλακάτ, σχηματίζοντας τα ονόματα των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων στις οποίες έλαβαν χώρα εκδηλώσεις συμπαράσης. 


Η φωτογραφία είναι πραγματικά συγκλονιστική. 


Ευχαριστούμε Ευρώπη


THANK YOU EUROPE
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 19, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "THANK YOU EUROPE - Ευχαριστούμε όλη την Ευρώπη! Συγκλονιστική φωτογραφία"
Ανώνυμος είπε...

Είμαστε ΟΛΟΙ υποψήφιοι ΑΣΤΕΓΟΙ λόγω αυξανόμενων ΣΕΙΣΜΩΝ-ηφαιστειακών εκρήξεων (αν δε συνεργαστούμε ΑΜΕΣΑ για την εφικτή ΑΠΟΤΡΟΠΗ* τους), αφού το τέλος των καυσίμων και μετάλλων, όπως ο χαλκός π.χ., βρίσκει την ανθρωπότητα απροετοίμαστη, και μια ενδεχόμενη ισοπέδωση γειτονιάς/σοδειάς από σεισμό/ηφαιστειακό χειμώνα, σε συνδυασμό με την κατευθυνόμενη εξαθλίωση, θα κάνει αδύνατη την ανασυγκρότηση σχεδόν οπουδήποτε στον πλανήτη...
Βιβλιαράκι ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ-αντισεισμικής προστασίας
*http://aftarkia.wordpress.com


19 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:07 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator