ΕΚΤΑΚΤΟ ! - ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ! - Ο Μπεγλίτης προκαλεί ΕΔΕ στην ΕΡΤ

2



Επεισοδιακή ήταν η εμφάνιση του Πάνου Μπεγλίτη στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.
Ο πρώην υπουργός Άμυνας κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος της εκπομπής «Πρωινή ενημέρωση» δέχτηκε φραστική επίθεση από υπάλληλο της δημόσιας τηλεόρασης. Ο υπάλληλος που μπήκε στο στούντιο κατηγόρησε τον Μπεγλίτη ότι λέει ψέμματα στον ελληνικό λαό. Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν διεκόπη το διάλειμμα αλλά... κανείς δεν ξέχασε τίποτα.
Ο βουλευτής φανερά ενόχλημενος, αν και συνέχισε τη συνέντευξη, περίμενε μέχρι να φτάσει στο χώρο του μακιγιάζ για να ξεσπάσει. Και η αλήθεια – σύμφωνα με πληροφορίες του diktionews.gr – είναι ότι ξέσπασε πολύ αφού επιτέθηκε με τη σειρά του σε όλους τους υπαλλήλους της δημόσιας τηλεόρασης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θέλετε και εξαίρεση από το ενιαίο μισθολόγιο με τέτοιες συμπεριφορές»...
Το επεισόδιο συνεχίζεται καθώς διατάχθηκε ΕΔΕ για τον αγανακτισμένο υπάλληλο προς... τιμήν του θιγόμενου Πάνου Μπεγλίτη.


Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2012

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΤΑΚΤΟ ! - ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ! - Ο Μπεγλίτης προκαλεί ΕΔΕ στην ΕΡΤ"
Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ακόμα αυτός ο Μπεγλίτης; Στην Κόρινθο δεν τολμάει να πατήσει! Μόνο στο "γυαλί" κάνει τον καμπόσο και τον νταή! Για βγες Παναή στο λαό να δεις μαγκιές που θα πουλήσεις!! Κοντά είναι η ώρα της κάλπης, ο λαός θα σε στείλει από κει που ήρθες! Από που ήρθες είπαμε; Εκεί θα γυρίσεις, στο τίποτα!!


2 Απριλίου 2012 στις 3:00 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TRdj2A8Dda8


5 Απριλίου 2012 στις 6:21 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator