Προσοχή στους παπάδες...

0




Αρχιμανδρίτης κακοποίησε ανήλικα αγόρια

Αρχιμανδρίτης ασελγούσε σε αγοράκια με νοητική στέρηση. 
Διαβάστε πώς τον έπιασαν.

Ο 42χρονος διεκδικεί επάξια τον τίτλο του πολίτη υπεράνω υποψίας. Ακόμα ένας δηλαδή ανάμεσα στους πολλούς, ο οποίος δεν προκαλούσε υποψίες στους συμπολίτες του. 
Και όμως, ο αρχιμανδρίτης είχε τόσο κρυφή όσο και παράνομη αλλά και διεστραμμένη ζωή.
Ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια τα οποία έπασχαν από νοητική στέρηση. Έβρισκε τρόπο, εκμεταλλευόμενος και την ιδιότητά του, ώστε να προβαίνει στις πράξεις του.
Την Τετάρτη όμως η ΕΛΑΣ έβαλε τέλος στη δράση του. Τα στοιχεία όμως αποδεικνύουν πως ο 42χρονος αρχιμανδρίτης έκρυβε και άλλες εκπλήξεις.
Σε κατ' οίκον έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας, με αποτέλεσμα ο ιερωμένος να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων αλλά και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προσοχή στους παπάδες..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator