Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια by diogenis ...express !!!

2


Τι σχέση μπορεί να έχει ο Πέτρος Τατούλης, ο Μητροπολίτης Κορινθίας Διονύσιος και ο γνωστός μας ...Διαμαντής;
Και όμως, αυτή την πολυμορφική και πολυσχιδή δημοσιογραφία θα μπορέσετε να την διαβάσετε μόνο στο Diogenis ...EXPRESS.
Εκεί που ο γίγαντας Πέτρος Τατούλης κάνει τον 13ο άθλο του και κρατάει όρθιο το ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο (ΠΑΤΡΙΣ)...
Εκεί που στα καλά καθούμενα ξεφυτρώνει ο Μητροπολίτης Διονύσιος και αγωνίζεται από τα... Kαλάνησα για ένα καλύτερο μέλλον των νέων (ΘΡΗΣΚΕΙΑ)...
Εκεί που βγαίνει στον καθρέπτη μέσα από το σλιπάκι το φιδάκι .....ο Διαμαντής και καμαρώνει το μέγεθός του (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)...
ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!
Μόνο στο Diogenis ...EXPRESS!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ:

Το σύστημα Τατούλη κράτησε όρθιο το ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο




Δημοσίευση: Μαρτίου 20, 2012

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια by diogenis ...express !!!"
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό parakato.gr θα συμφωνήσω για αυτά που γράφεις για τη συγκεκριμένη σελίδα. Να σου πω αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι πως πάρα πολύ συχνά, καθημερινά θα έλεγα βάζει θέματα καθαρά σεξουαλικού περιεχομένου και όμως....ΚΟΥΒΕΝΤΑ δεν ακούγεται από τη Μητρόπολη. Δέχεται δηλαδή ο Δεσπότης να αναρτούνται θέματα της μητροπόλεως μαζί με τα σεξουαλικά! και την ίδια στιγμή, κατηγορεί τόσο εσάς όσο και τη sfedona.gr που ΕΥΤΥΧΩΣ, ακόμα τουλάχιστον δεν έχετε ξεπέσει σε αυτό το σημείο.
Παρακαλώ δημόσια κάποιον υπεύθυνο από τη μητρόπολη να μας απαντήσει. Συγκεκριμένα και όχι αόριστα. Ποιο είναι αγαπητοί ποιο ψυχοφθόρο; Το να εκφράζω διαφορετική άποψη και να κρίνω το έργο του μητροπολίτη ή το να θεοποιώ και να προβάλω τη σάρκα; Ζητώ επίσημη απάντηση από τη μητρόπολη που να στηρίζεται ασφαλώς στα εκκλησιαστικά κείμενα.
Είναι ντροπή αυτά που συμβαίνουν και σαν χριστιανός ντρέπομαι σίγουρα για τις αμαρτίες μου πάνω από όλα αλλά και για τη στάση του επισκόπου μας. Και δεν είναι μόνο ο diogenis το ίδιο συμβαίνει και στο korinthosTV. Προφανώς αυτές οι σελίδες δεν έχουν επισκεψιμότητα και προσπαθούν να την αυξήσουν προβάλλοντας το σεξ σε καθημερινή βάση. Κατά τ' άλλα θέλουν να ονομάζονται ειδησιογραφικά.
Όχι δε θέλω τέτοια ενημέρωση, όχι δε θέλω τέτοια εκκλησιαστική ηγεσία. Διαμαρτύρομαι. Ευτυχώς που υπάρχει ακόμα το parakato.gr και μπορούμε και γράφουμε κάποια σχόλια ελεύθερα.


20 Μαρτίου 2012 στις 5:24 μ.μ.
parakato.gr είπε...

@Ανώνυμος 5:24 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια συμφωνούμε απόλυτα...


21 Μαρτίου 2012 στις 12:16 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator