ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ Made in FYROM

0


 
Αναγνώστης του ιστολογίου μας έστειλε την παραπάνω φωτογραφία, όπου διακρίνεται ξεκάθαρα η χώρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ των γνωστών φρυγανιών Elite: Π.Γ.Δ.Μ!

Σημειώνουμε ότι η "ελληνική" κατασκευαστική εταιρεία είναι η Elbisco, που έχει κι άλλες ανάλογες φίρμες στον χώρο των αρτοσκευασμάτων (Κρις-Κρις, Βοσινάκη, Αλλατίνη).
Καλούμε όλους τους Έλληνες ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!

Αυτά τα ρεμάλια, οι προδότες "επιχειρηματίες" που μετέφεραν τις επιχειρήσεις τους στα Σκόπια, την Βουλγαρία, την Αλβανία και αλλού, είναι από τους κύριους υπεύθυνους της άσχημης οικονομικής κατάστασης εκατομμυρίων συμπατριωτών μας!

Την ώρα που η ανεργία μαστίζει τη χώρα, ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πάνε και δίνουν δουλειές στους...Σκοπιανούς!!!

Ταυτόχρονα, ενώ η παραγωγή των συγκεκριμένων προιόντων τους κοστίζει πολύ φτηνά, ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ στην ελληνική αγορά!
Δηλαδή ΚΑΙ ωθούν τους Έλληνες στην ανεργία και τη φτώχεια ΚΑΙ αυξάνουν τις τιμές σε βάρος τους!

Είναι ή δεν είναι αυτό ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, καραγκιόζηδες "εθνικοφιλελεύθεροι";

Θα μας πείτε επιτέλους τι σημαίνει "ελεύθερη αγορά"; Μήπως ελεύθερη μονάχα ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ;

Αν υπήρχε Εθνική Κυβέρνηση στη χώρα, θα είχε τσακίσει τους συγκεκριμένους αλήτες, που φέρονται χειρότερα κι από...εβραίους τοκογλύφους!

Επειδή όμως αυτή (ακόμα) δεν υπάρχει, οφείλουμε εμείς, οι απλοί Έλληνες πολίτες να δράσουμε, προχωρώντας σε μαζικό μποικοτάζ της συγκεκριμένης εταιρείας!

Επίσης, όσοι γνωρίζουν ανάλογα προιόντα "ελληνικών" εταιρειών που παρασκευάζονται στο εξωτερικό, ας μας τα υποδείξουν για να τους βάλουμε στη μαύρη λίστα!

ΑΡΚΕΤΑ με τα κοράκια, που κερδοσκοπούν σε βάρος μας υπό την ανοχή των "κυβερνώντων"!


Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ Made in FYROM"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator