ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 30ΕΤΙΑΣ «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ»

0


ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ!! 

Εφόσον δεν ήρθε ακόμα η ώρα για εκείνους που διέπραξαν κακουργήματα και εγκλήματα έσχατης προδοσίας, στις εκλογές που προκηρύχθηκαν να καταψηφισθούν όσοι και όποιοι εξελέγησαν κατά την τελευταία 35ετία (δηλαδή να μην δοθεί σ’αυτούς, ούτε ένας σταυρός προτίμησης αλλά αντίθετα να εξαντληθεί το δικαίωμα σταυροδότησης αποκλειστικά για μηδέποτε εκλεγέντες) σε όλα ανεξαιρέτως τα ψηφοδέλτια, για τους εξής κατ’ ελάχιστον λόγους : 

- Κανένας τους δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι είμαστε μία εν δυνάμει πολύ πλούσια χώρα, με τόσο ευοίωνο μέλλον, που χωρίς καμία απολύτως εύλογη δικαιολογία την έφθασαν στη χρεοκοπία. 

- Είναι όλοι τους υπαίτιοι της ισοπέδωσης του πολιτιστικού μας επιπέδου από τους φθοροποιούς για την ελληνική κοινωνία ψεύτικους ρυθμούς ανάπτυξης, της διάλυσης της Δημόσιας Διοίκησης και της υπερχρέωσης της Ελλάδας, αφού κανένας τους δεν μας προειδοποίησε, αλλά ούτε μας ενημέρωσε, έστω «κατόπιν εορτής». 

- Στην καλύτερη για αυτούς περίπτωση, κατ’ αρχήν ανέχθηκαν και επικρότησαν τις διαστροφικές και λαϊκίστικες πολιτικές των κομμάτων τους, ή τουλάχιστον καθηύδαν. Όμως δεν τους στείλαμε στο κοινοβούλιο για να κοιμούνται!! 

Έτσι, είτε ευθύνονται άμεσα, είτε όχι (οι 300 οι …… καημένοι!) και όσοι άλλοι εξελέγησαν από το 1980 και δώθε, πρέπει να εξαφανισθούν από την πολιτική σκηνή και αυτή είναι δική μας δουλειά (των πολιτών). Στο χέρι μας είναι και μάλιστα με απόλυτα νόμιμα μέσα, χωρίς δηλαδή κανένα συνταγματικό πραξικόπημα, όπως το συνηθίζουν εκείνοι. Βέβαια, από τη μια μεριά θα γλυτώσουν οι περισσότεροι κομματικοί αρχηγοί και καμιά δεκαπενταριά της λίστας Επικρατείας, κ.λ.π. και από την άλλη θα «καρατομηθούν» κάπου είκοσι αξιόλογοι βουλευτές (δεν είναι παραπάνω). Τους τελευταίους θα τους αξιολογήσουμε μετά ταύτα (αφού θα αλλάξει το όλο σκηνικό), διότι εδώ κάποτε(στο Γουδί), για λόγους επίσης αδήριτης ανάγκης και ουσιαστικής πολιτικής σκοπιμότητας, αφαιρέσαμε ζωές ανθρώπων, ορισμένοι των οποίων μπορεί και να μην έφταιγαν και θα λογαριάσουμε τώρα βουλευτιλίκια και πράσιν’ άλογα, μέρες που περάσαμε και μέρες (αμέτρητες και δυσκολότερες ημέρες) που έρχονται; 

Αυτός είναι ο μοναδικός νόμιμος και αποτελεσματικός δρόμος που μας απομένει για να φέρουμε τα πάνω κάτω. Άλλη ευκαιρία δεν θα μας δοθεί, γιατί αυτοί που δήθεν «σέβονται» και «δεν αλλοιώνουν», τη λαϊκή βούληση, στις μεθεπόμενες εκλογές θα μας φέρουν έτοιμες λίστες βουλευτών με προκαθορισμένες προτεραιότητες εκλογής για να τις ψηφίσουμε ολόκληρες (ως έχουν!). 

Οι ευεργετικές επιδράσεις θα είναι αλυσιδωτές : 

1) Το μήνυμα ότι «οι Έλληνες απέρριψαν συλλήβδην τους κλέφτες, λαϊκιστές, ή τους καθεύδοντες πολιτικούς τους», δεν θα περάσει απλώς, αλλά θα διαπεράσει σύγκορμα το σύνολο των Ελλήνων και των άλλων Ευρωπαίων. Οι επί κεφαλής των ψηφοδελτίων και οι του ψηφοδελτίου επικρατείας που θα εκλεγούν νομότυπα, θα μπουν στη γωνία, διότι θα συνειδητοποιήσουν πως οι πάντες (δικοί και ξένοι) γνωρίζουν ότι εξελέγησαν ελέω του εκλογικού νόμου και όχι από το λαό, που σε τελευταία ανάλυση δεν τους επέλεξε. 

2) Μετ’ ου πολύ θα δημιουργηθούν νέα κόμματα που στους παλαιούς πολιτικούς θα κλείσουν σχεδόν εντελώς την πόρτα, γιατί ο λαός θα τους έχει ήδη καταδικάσει και καταδείξει ως μιάσματα. Παράλληλα τα νέα αυτά κόμματα θα έχουν πάρει το μάθημά τους, και θα είναι όλοι πολύ πιο προσεκτικοί και στις επιλογές των υποψηφίων και στην εν γένει συμπεριφορά τους, με νέες ιδέες και με ρηξικέλευθους στόχους. 

3) Θα εξιλεωθούμε στη σχεδόν παμψηφία των Ευρωπαίων πολιτών και το κλίμα εναντίον της Ελλάδας θα αντιστραφεί. 

4) Τους πάσης υφής αλλοδαπούς καθοδηγητές (Gauleiters), εφόσον και αφού οι νέες κυβερνήσεις αποδειχθούν αποτελεσματικές, τιθέμενους σε ουσιαστική αργία, μοιραία θα τους αποσύρουν, ενώ η Ελλάδα θα επανακτήσει την εθνική της κυριαρχία και η επαναδιαπραγμάτευση θα γίνει κι’ αυτή εφικτή. Είναι δε περισσότερο από βέβαιο ότι θα λάβουμε και επί πλέον οικονομική επενδυτική βοήθεια από την Ε.Ε., εφόσον βέβαια η ίδια η Ε.Ε., αλλά και η παγκόσμια οικονομία θα στέκονται ακόμα στα πόδια τους. 

Επίσης έχει γίνει ολοφάνερο ότι οι Ευρωπαϊκοί λαοί νοιώθουν τύψεις για την τιμωρία που υφίσταται ο Ελληνικός λαός εξ αιτίας των κυβερνήσεών του, που ξεπερνώντας τα όρια της διαφθοράς έφθασαν σε επίπεδα παρανοϊκής διαστροφής. Εξάλλου τι άλλο νόημα μπορούσε να έχει το «σουτάρισμα» του «ημέτερου» Γιωργάκη στις Κάννες ; 

Αν τελικά κατορθώσουμε να δείξουμε στους πολιτικούς του σήμερα και του χθες την πόρτα της εξόδου από την πολιτική, δηλαδή και στους τριάκοντα (×10) τυράννους μας, που φέρουν μόνοι τους ολόκληρη την ευθύνη, τότε θα έχουμε πετύχει δύο τεράστιους στόχους/άθλους. Έναν που χρωστάμε στην Ελλάδα, στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας, διαχωρίζοντας δηλαδή τις θέσεις μας από τους «Εφιάλτες», να καταστήσουμε σαφές σε όλους τους λαούς της Ευρώπης, ότι είμαστε στη συντριπτική μας πλειοψηφία ένας έντιμος και φιλοπρόοδος λαός, και άλλον έναν άθλο που ως Έλληνες οφείλουμε στην Ευρώπη και σε όλους τους λαούς της Γης. Δηλαδή μετά από έναν ολόκληρο αιώνα περιπέτειας της ανθρωπότητας στα πολιτικά αυτά τέλματα και στα πτερόεντα και αδιέξοδα οικονομικά μοντέλα, να υποδείξουμε, πρώτοι εμείς (οι αμαρτωλοί), την επάνοδο στο ΜΕΤΡΟ και στις άλλες αρχές της Ελληνικής Γραμματείας. Κάτι που θα εντυπωσίαζε και προπαντός θα αφόπλιζε! Αυτό είναι το δυνατό μας «χαρτί» και πρέπει να το αξιοποιήσουμε ΤΩΡΑ!! 

ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ : «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ»! ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ», ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!» 

Παληοκαμάρες, 11-4-2012 
 ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ» 

Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες, 

Οι περισσότεροι Ελληνες προβληματιζόμαστε τι πρέπει να κάνουμε σ’ αυτές τις εκλογές. Είναι πλέον δεδομένο ότι δεν εμπιστευόμαστε τα σημερινά πολιτικά κόμματα. Δυστυχώς δεν έχει ακόμα εμφανιστεί κάποιο αξιόπιστο καινούργιο, μολονότι η Κοινωνία «βράζει» και καταβάλλονται σημαντικές προσπάθειες από σοβαρούς πολίτες, αλλά και από τυχοδιώκτες για τον σχηματισμό νέων κομμάτων. Ψάξτε να βρείτε στην περιοχή σας τέτοιες ομάδες, πλησιάστε τις και διαπιστώστε μόνοι σας ποιες είναι αξιόπιστες. Συνήθως οι καλές είναι αυτές, που ομαδοποιούνται συνεχώς σε μεγαλύτερους σχηματισμούς. Όμως θέλουμε να δείξουμε την αγανάκτησή μας και προβληματιζόμαστε: 

Πως; Αποχή; Λευκό; Μικρά κόμματα; 

Με δεδομένο ότι τα αποτελέσματα των εκλογών θα προκύψουν με βάση μόνον τα Έγκυρα ψηφοδέλτια» οι λύσεις: Αποχή ή Λευκό δεν θα έχουν κανένα πρακτικό αποτέλεσμα, δηλαδή να επιτύχουν σαφή ένδειξη απόρριψης του υφιστάμενου αμαρτωλού πολιτικού συστήματος. Μία λύση είναι τα μικρά κόμματα. Αξίζει τον κόπο. Άλλοι θα πουν ναι και θα ψηφίσουν κάποιο από αυτά ενώ άλλοι θα ψηφίσουν κάποιο από τα παλιά. Τι να κάνουμε λοιπόν; Πως θα στείλουμε ένα μήνυμα που να αντιστοιχεί με γερό χαστούκι. Προτείνουμε να ψηφίσετε όποιο κόμμα σας είναι λιγότερο αντιπαθητικό, αλλά να μη ψηφίσετε κανέναν από όσους διετέλεσαν Βουλευτές από τη Μεταπολίτευση (1974) και μετά. Κανέναν σταυρό στους Βουλευτές αυτούς. Ψηφίστε αποκλειστικά και μόνον νέα πρόσωπα, που θα βρείτε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος που θα προτιμήσετε. Μόνον σ’ αυτούς να βάλετε σταυρούς προτίμησης. Το μήνυμα αυτό δεν μπορεί να το αγνοήσει κανείς, όπως γινόταν μέχρι τώρα, που μας παραμύθιαζαν ότι έλαβαν το μήνυμα, αλλά το αγνοούσαν συστηματικά και έκαναν τα δικά τους. Αυτά που πληρώνουμε ακριβά σήμερα εμείς ο Λαός. Με την πρωτοφανή, στα παγκόσμια χρονικά, αυτή ενέργεια, η Τρόϊκα, οι Κυβερνήσεις και οι Λαοί της Ευρώπης και των άλλων αξιολόγων Χωρών θα αντιληφθούν ότι ο Ελληνικός Λαός απέρριψε τους αναξιόπιστους πολιτικούς, που τον έφεραν σε αυτή την απαράδεκτη θέση και ότι αποφάσισε να δράσει και να πάρει την τύχη του στα χέρια του. Έτσι θα ενταθούν οι προσπάθειες για την δημιουργία νέων κομμάτων και την ανάδειξη νέων πολιτικών προσώπων. 

Για να επιτευχθούν όλα αυτά, όταν συναντάμε έναν φίλο ή γνωστό αντί να λέμε ΚΑΛΗΜΕΡΑ να ευχόμαστε: Ούτε ένας! 

Ομάδα Πολιτών «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ»
Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 30ΕΤΙΑΣ «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator