Για το πρωινό της 6ης Μαΐου... (video)

0


Όταν το πρωινό της 6ης Μαΐου ξεκινήσω για να πάω να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα, θα πρέπει να έχω ΚΑΛΑ στο νου μου αυτά που έχω βιώσει τα τελευταία 3 χρόνια, αυτά που βιώνω σήμερα…
Θα πρέπει να θυμάμαι πως, πριν 32 μήνες με ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΑΙΣΧΡΑ λέγοντάς μου « Λεφτά υπάρχουν», για να έρθουν τα ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ μετά από 8 μήνες και να βάλλουν την χώρα μου στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο !
Θα πρέπει να θυμάμαι πως σε λιγότερο από ένα χρόνο τα ίδια, πάλι, πρόσωπα ενώ με διαβεβαίωναν και μου υπόσχονταν ότι δεν θα υπάρξουν περεταίρω περικοπές και νέα μέτρα ήρθαν αμέσως μετά να μου τα επιβάλλουν με το μεσοπρόθεσμο αλλά και να εξασφαλίσουν την είσπραξη χαρατσιών, μέσω λογαριασμών δημοσίων κοινωφελών οργανισμών και επιχειρήσεων.
Θα πρέπει να θυμάμαι πως αμέσως μετά την διάψευση των λεγομένων τους, ήρθαν για ακόμη μια φορά να με ΕΚΦΟΒΗΣΟΥΝ, να με ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ, να με ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ να ΥΠΟΤΑΧΘΩ μέσω ενός νέου Μνημονίου (2) , σε μια βίωση ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ, αλλά ταυτόχρονα και υποθηκεύσεως, όχι απλώς του μέλλοντός μου, αλλά και αυτού των παιδιών μας και κυρίως της ίδια μου της ΠΑΤΡΙΔΟΣ, εκχωρώντας ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ με την τοποθέτηση γκαουλάϊτερς στην «ελληνική» κυβέρνηση !
Θα πρέπει να θυμάμαι τα ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Σαμαράς) που ενώ ούρλιαζε κατά του Μνημονίου και των μέτρων, μετά από ελάχιστα (προφανέστατα χειροπόδαρα δεμένος ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ) ήρθε να ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΕΙ τις Κατοχικές δυνάμεις ως σύγχρονος Νενέκος, και να ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ και να ΨΗΦΙΣΕΙ το Μνημόνιο2, με το οποίο ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ως ΕΓΚΥΡΟ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, το μνημόνιο1, το μεσοπρόθεσμο και όλες οι συμβάσεις που είχαν υπογραφεί !
Θα πρέπει να θυμάμαι πως όταν βγήκα να διαμαρτυρηθώ οι αστυνομικές δυνάμεις καταστολής της δοσιλογικής κυβέρνησης συνεργασίας (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.), μου έσπασαν το κεφάλι και με έπνιξαν στα χημικά λες και ήμουν ο εχθρός της χώρας και διετάρασσα την ασφάλειά και την ειρήνη της !!!
Θα πρέπει να θυμάμαι πως οι ουρές των χιλιάδων συν-ελλήνων που καθημερινά προστρέχουν στα δημόσια συσσίτια μεγαλώνουν με γεωμετρική πρόοδο όπως και οι άστεγοι που ψάχνουν να βρουν καταφύγιο σε κάποιο πάρκο ή σ’ ερειπωμένα κτήρια…
Θα πρέπει να θυμάμαι πως οι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο (25% επίσημα η ανεργία), και οι μεσαίες επιχειρήσεις κατά εκατοντάδες κατεβάζουν ρολά σε καθημερινό επίπεδο !
Θα πρέπει να θυμάμαι πως ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ που ξημερώνει σχεδόν 2 συν-έλληνες ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, μη έχοντας καμιά ΕΛΠΙΔΑ κανένα ΔΙΕΞΟΔΟ ώστε να μπορέσουν να ζήσουν την οικογένειά τους και να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους!
Θα πρέπει να θυμάμαι πως δεν έχω πια ελπίδα στον χώρο της Υγείας η οποία ουσιαστικά είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, όπως και στην Παιδεία όπου το μέλλον της Πατρίδος μου ( τα νέα παιδιά) δεν μπορεί ούτε τα βασικά (βιβλία) εφόδια να έχει πλέον δωρεάν με αποτέλεσμα μην έχοντας την οικονομική δυνατότητα να τα προμηθευτούν δεν μπορούν να έχουν ισόνομη συμμετοχή στην εκπαίδευση άρα είτε σταματούν ή αναγκάζονται να εγκαταλείψουν αργότερα από αίσθημα απογοήτευσης αφού εκ του αποτελέσματος θα μείνουν στάσιμοι…
Θα πρέπει να θυμάμαι πως οι χιλιάδες νέοι άνθρωποι αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, που εγκαταλείπουν την χώρα μας για να βρουν εργασία στην αλλοδαπή, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΛΛΕΞΑΝ μόνοι τους, αλλά τους ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ που θέλουν να τιτλοφορούνται και ΣΩΤΗΡΕΣ του Έθνους (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.) !!!
Θα πρέπει να θυμάμαι πως τον επόμενο μήνα ( Ιούνιο) θα μας επιβάλλουν ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ, και ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ και ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ επειδή έχουνΥΠΟΓΡΑΨΕΙ και ΨΗΦΙΣΕΙ στην Ελληνική Βουλή, άρα έχουν καταστήσειΝΟΜΟ του ΚΡΑΤΟΥΣ το Μνημόνιο2 με ότι αυτό ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ για το μέλλον της δύσμοιρης χώρας μου !
Θα πρέπει να θυμάμαι πως θέλουν και επιδιώκουν ΔΙΑΚΑΩΣ οι «γύπες» του Παγκόσμιου Συστήματος, να μας εκμηδενίσουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ και την παραμικρή πιθανότητα ανάπτυξης του τόπου προσβλέποντας στην αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου, αλλά και σ’ αυτόν από αέρος και θαλάσσης !
Θα πρέπει να θυμάμαι τα λόγια της κ. Μπενάκη (Πρόεδρος της ελληνικής Βουλής, τότε) όταν κατά την ανάληψη της πρώτης Προεδρίας της Δημοκρατίας από τον σημερινό Πρόεδρο (Παπούλιας), έλεγε πως : « …χάριν της ευημερίας και της ειρήνης στην Ευρώπη, θα πρέπει να ΧΑΣΟΥΜΕ – ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ την εθνική μας κυριαρχία και να χάσουμε μέρος των συνόρων μας…» !!!
Θα πρέπει να τα θυμάμαι ΟΛΑ ΑΥΤΑ την6η Μαΐου, για να μην καταστήσω τον εαυτό μου ΣΥΝΕΝΟΧΟ στον θάνατο της ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΔΟΣ μου, που πέρασε, στα σύγχρονα χρόνια, τόσους πολέμους (Βαλκανικοί, Α΄ και Β΄ Παγκόσμιοι ) αλλά στάθηκε ΟΡΘΙΑ και ΤΙΜΗΜΕΝΗ από το αίμα που έχυσαν οι Παππούδες μας !!!
Θα πρέπει να θυμάμαι, την 6η Μαΐου ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΟΣΩ ΕΚΕΙΝΟΥΣ και φυσικά δεν πρέπει να προδώσω τους συνεχιστές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ τους Νέους μας !!!
Θα πρέπει να θυμάμαι πως 40 χρόνια τώρα (Μεταπολίτευση) όλοι εκείνοι και αυτοί σήμερα, που έβλεπαν και βλέπουν την πολιτική ως καριέρα ΥΠΕΡΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ( κλεψιάς, ρεμούλας, μίζας, ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ), ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ για όσα έκαναν στην Ελλάδα μας αλλά και σε εμάς τους ίδιους…
Θα πρέπει να θυμάμαι την 6η Μαΐου πως είναι στο ΔΙΚΟ μας ΧΕΡΙ να ενεργοποιήσουμε την Θεά Νέμεση και ΟΥΔΕΙΣ από αυτούς τους ενόχους να μην μείνει ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ !!!
Το οφείλω ως Έλλην, ως πολίτης, ως απόγονος μιάς Ελλάδος που χιλιάδες χρόνια πριν έδωσε το Φώς του Πολιτισμού και τις Πανανθρώπινες Αξίες, σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά κυρίως έθεσε τις βάσεις της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

(Βλάχου Λία)

Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για το πρωινό της 6ης Μαΐου... (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator