Εισήγηση βόμβα εξετάζει ο Ευ.Βενιζέλος! - "Πέτα έξω από το ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου και τους ...κηπουρούς του" !!!

0


  • ΔΕΝ το έχει αποφασίσει ακόμα παρά το γεγονός ότι η απόφαση ριζικής ανανέωσης στις λίστες έχει ήδη ληφθεί 
  • “Δεν υποτιμάμε την προσφορά του Γ.Παπανδρέου αλλά και του ονόματός του στο κίνημα”, λένε χαρακτηριστικά


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου γνωρίζοντας τις προθέσεις του να κάνει την ανατροπή βγάζοντας εκτός της λίστας συνεργάτες του Γ.Παπανδρέου πήγαν ένα βήμα παραπέρα.

Εισηγήθηκαν στα ονόματα που θα μείνουν εκτός – όπως των κυρίων Ραγκούση, Γερουλάνου, Παπακωνσταντίνου, Ρέππα, Μωραϊτη, Μπεγλίτη, Παπαϊωάννου, Πεταλωτής κ.α να είναι και αυτό του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου!

Ο κ.Βενιζέλος, ακούει προσεκτικά τα όσα του εισηγούνται οι συνεργάτες του αλλά ΔΕΝ έχει αποφασίσει ακόμα για ένα τόσο λεπτό ζήτημα. Δηλαδή να ζητηθεί από τον πρώην πρωθυπουργό και γιό του Ανδρέα Παπανδρέου να ΜΗΝ είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές κι αν γίνουν.

Για να θεωρηθούν όμως οι αλλαγές σαρωτικές και να σημάνουν κάτι ουσιαστικό για το ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει βρεθεί σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του, πρέπει να είναι και ριζικές.

Αυτό που τονίζεται με έμφαση, είναι ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προφανώς και αναγνωρίζει και την ιστορία και την προσφορά αλλά και τις θυσίες, ειδικά των τελευταίων 2 χρόνων από τον Γιώργο Παπανδρέου με γνώμονα όχι το πολιτικό του συμφέρον αλλά το συμφέρον της χώρας και μόνο.

Ίσως, λένε κάποιοι θα ήταν καλύτερο και για τους δυο προκειμένου να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου να ανακοινώσει ότι ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος για να διευκολύνει και το κόμμα αλλά και τον Πρόεδρό του ενόψει της επόμενης κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.
Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εισήγηση βόμβα εξετάζει ο Ευ.Βενιζέλος! - "Πέτα έξω από το ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου και τους ...κηπουρούς του" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator