ΚΛΑΝΙΕΣ ...ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ !!! (video)

0






Το βίντεο είναι από την εκπομπή του Γραμματέως του Λάος, Άδωνι Γεωργιάδη, (Πέμπτη 17-12-09) στο «Τηλεάστυ»: Χωρίς να υπάρχει λόγος, ο Αδωνούκος σπεύδει να διαψεύσει τις φήμες ότι ετοιμάζεται κι ο ίδιος να αποχωρήσει από το Λάος για να ενταχθεί στην Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, μετά τον βουλευτή Αττικής Μάκη Βορίδη και τον δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης Γιάννη Κουριαννίδη. Σημειωτέον ότι το blog το οποίο εννοεί ο Άδωνις στο 0:03 του βίντεο είναι το «Hellas Orthodoxy» (το οποίο ο ίδιος μόλις προ μηνός διαφήμιζε μανιωδώς από το «Τηλεάστυ» για τους υπέρ Ελλάδος και Ορθοδοξίας αγώνες του!) ενώ το blog που έβγαλε την πληροφορία για την αποχώρηση Κουριαννίδη και το οποίο ο Άδωνις (στο 0:59 του βίντεο) αποκαλεί «μουρλούς» είναι το Θεσσαλονικιώτικο Taxalia.


«Εγκαταλείπω την πολιτική... αν δεν μπω στη Βουλή» λέει η Ντόρα... Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας υποστήριξε ότι το κόμμα της θα αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών, τόνισε ωστόσο ότι, αν η ΔΗΣΥ δεν μπει στη Βουλή, εκείνη θα αποχωρήσει από την πολιτική.....
Δημοσίευση: Μαΐου 22, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΛΑΝΙΕΣ ...ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator