Το ΠΑΣΟΚ ψυχορραγεί... βοήθησέ το... ΔΩΣΤΟΥ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ (videos από το Σύνταγμα)

1


Η Ελλάδα βρίσκεται έρμαιο στα χέρια των δανειστών της, δεσμευμένη με όρους πρωτοφανείς, σαν να επρόκειτο για εμπορική επιχείρηση (όπως ανερυθρίαστα την παρομοιάζει ο ίδιος ο πρωθυπουργός της), παραιτημένη από σχεδόν κάθε κυριαρχικό δικαίωμα και, κυρίως, από κάθε ασυλία που δικαιούται ως χώρα.



Ακόμη χειρότερα, στο όνομα της «σωτηρίας από την πτώχευση», σήμερα βρίσκεται όχι μόνο ένα βήμα πριν από αυτήν, αλλά και υπό καθεστώς κατάσχεσης κάθε έννοιας δημόσιας – και όχι... «κρατικής»! – περιουσίας, διάλυσης κάθε ίχνους κράτους πρόνοιας, απαλλοτρίωσης κάθε εργασιακού δικαιώματος, μαζικής και σχεδόν καθολικής εκπτώχευσης των Ελλήνων.

Υποχείριο των διεθνών δανειστών, η κυβέρνηση αυτή κατάφερε, αφού η ίδια προκάλεσε («Τιτανικός» κ.λπ.) τη ραγδαία επιδείνωση της διεθνούς θέσης της Ελλάδας, να οδηγήσει δέκα εκατομμύρια ανθρώπους σιδηροδέσμιους στην γκιλοτίνα της απόλυτης φτώχειας, του πλήρους ξεπουλήματος και της ξένης εξάρτησης.

Το κόμμα που σημάδεψε τη μεταπολίτευση και εξέφρασε όσο κανένα άλλο την παρασιτική και καταστροφική «λογική» της σήμερα ψυχορραγεί αφού πρώτα έχει εμπλέξει τη χώρα σε μια παγίδα οικονομικού, κοινωνικού και εθνικού θανάτου.

● Στην καλύτερη εκδοχή, έπαιξε το μέλλον της χώρας σαν κοινός χαρτοπαίκτης και έχασε τα πάντα.

● Στη χειρότερη – και πιο εφιαλτική – οδήγησε, όπως όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν,σχεδιασμένα στη χρεοκοπία και τον διεθνή οικονομικό και πολιτικό έλεγχο – με τα αποτελέσματα που όλοι σήμερα βιώνουμε.

Με δεκάδες αυταπόδεικτα ψέματα, με απίστευτο κυνισμό, με συκοφαντίες, με ναζιστικής υφής προπαγάνδα περί «συλλογικής ευθύνης», με γελοίους θεατρινισμούς και κροκοδείλια δάκρυα, με τηδανειακή σύμβαση με την τρόικα ακόμη και σήμερα να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, με καταστρατήγηση νόμων και συντάγματος, με πλήρη συνενοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πήρε έναν δρόμο που από την αρχή ήταν βέβαιο ότι οδηγεί στην καταστροφή. Όσοι από τότε προειδοποιούσαν, έμειναν με την πικρή γεύση της επιβεβαίωσης.

Το ερώτημα είναι μόνο αν ο ελληνικός λαός μπορεί να σηκώσει ανάστημα και να βάλει τέλος στην τραγωδία. Όμως ο καιρός για να δοθεί η απάντηση δεν είναι πια πολύς. Η κλεψύδρα αδειάζει όλο και πιο γρήγορα...


Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ΠΑΣΟΚ ψυχορραγεί... βοήθησέ το... ΔΩΣΤΟΥ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ (videos από το Σύνταγμα)"
Η.Κ είπε...

Το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε το 2009 το καράβι μισοβουλιαγμένο. Αντί όμως να πετάξει τα περιττά βάρη και τους χαραμοφάηδες, έκοψε το φαγητό από τους κωπηλάτες για να...αδυνατίσουν ώστε να ελαφρύνει. Την Κυριακή στις 6 Μαιου οι κωπηλάτες έχουν την ευκαιρία να αρχίσουν στις κουπιές τους καπεταναίους γερμανοτσολιάδες.


6 Μαΐου 2012 στις 1:28 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator