1η Εκδήλωση αγωνιστικής συνοδήγησης - Πίστα Σπαθοβουνίου (video-pics)

0


Μια πολύ σημαντική εκδήλωση (είχαμε γράψει εδώ) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι των αγώνων αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικότερα, την Κυριακή 24/6/2012 στην πίστα Σπαθοβουνίου από ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στους Ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου με πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα και κυρίως στο κορυφαίο Rally Acropolis. 


Ο έμπειρος συνοδηγός αγώνων αυτοκινήτου και καλός μας φίλος Νίκος Κωτσονόπουλος (φωτο δεξιά) παρουσίασε όλα τα μυστικά της αγωνιστικής συνοδήγησης και με τους συνεργάτες του έλυσε όλες τις απορίες στους φίλους του αγωνιστικού αυτοκινήτου που βρέθηκαν σήμερα εκεί αναλύοντας το πως "κωδικοποιείται" η αγωνιστική διαδρομή και πως αυτό γίνεται πράξη μέσα σε έναν αγώνα.

Στη συνέχεια ο επίσης έμπειρος οδηγός αγώνων Κώστας Λάμπουρας (φωτο αριστερά) έκανε πράξη την θεωρία του συνεργάτη του σε όποιον επιθυμούσε να κάτσει στη θέση του συνοδηγού του αγωνιστικού Toyota Starlet 1.3 Rally που είχε ετοιμάσει η τεχνική ομάδα του Lampouras Sport. (φωτο κάτω)


Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική και αρκετοί ενδιαφερόμενοι νέοι κυρίως, έζησαν μια καταπληκτική εμπειρία που πολλοί ακόμα ονειρεύονται.

Πολλοί ήσαν και εκείνοι οι οποίοι έκαναν και δεύτερη συνοδήγηση αφού ο Κώστας Λάμπουρας -παρά την αφόρητη ζέστη- δεν ήθελε να αφήσει κανέναν ανικανοποίητο και αυτό θα πρέπει να τονιστεί.


Είχαμε τη χαρά να δούμε από κοντά όλη την εκδήλωση και να καταγράψουμε με το φακό μας τις καλύτερες στιγμές. 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "1η Εκδήλωση αγωνιστικής συνοδήγησης - Πίστα Σπαθοβουνίου (video-pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator