ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ...ΤΥΧΗ - ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ 1000 ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ (17 ΙΟΥΝΙΟΥ)

0



Ένα Σαββατοκύριακο... μακριά από τα παιδιά τους !!!!!! Kατά προτίμηση «με την ανδροπαρέα».

Η εταιρεία RYANAIR ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα έρευνας, που έγινε σε δείγμα 1000 μπαμπάδων, η οποία έδειξε ότι σχεδόν οκτώ στους δέκα (80%) θα θεωρούσαν ένα διήμερο ταξίδι ως το καλύτερο δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα (σ.σ. στις περισσότερες χώρες γιορτάζεται την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, που φέτος είναι η 17η του μηνός).

Πάντως, το 55% δήλωσε ότι θα ήθελε να αποδράσει για ένα διήμερο με τους φίλους του και μόνο το 23% ότι θα επιθυμούσε ένα ταξίδι με τη σύζυγο!

Οι πατέρες φαίνεται ότι θα προτιμούσαν τα παιδιά τους να τους χαρίσουν ένα ...μπαστούνι του γκολφ (6%) ή ένα μπλουζάκι (14%), από το να τους κάνουν δώρο ένα Σαββατοκύριακο για όλη την οικογένεια (μόλις 2%)!
Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ...ΤΥΧΗ - ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ 1000 ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ (17 ΙΟΥΝΙΟΥ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator