Ρε τους μπαγάσες - Ζήτησαν τέλος επιτηδεύματος από τον Άσιμο που "έφυγε" το 1988 !!!

0


Είναι ο πιο διάσημος αυτόχειρας καλλιτέχνης στην Ελλάδα. Έχει αγαπηθεί όσο λίγοι ή μάλλον καλύτερα έχει λατρευτεί. Ο Νικόλας Άσιμος μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές με τα τραγούδια παρακαταθήκη που άφησε και είναι και σύμβολο για πολλούς.

Ε! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ! ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ! 

Να τους το θυμήσουμε: Ο Νικόλας Άσιμος έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 39 ετών στις 17 Μαρτίου του 1988.

Τα αστέρια του υπουργείου Οικονομικών στο πλαίσιο των ελέγχων για να ενισχύσουν τα έσοδα του κράτους αποφάσισαν ότι και ο Νικόλας έπρεπε να πληρώσει.

Έψαχναν και έψαχνα και έψαχναν τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι αν και δεν κόβουν αποδείξεις, δεν έχουν διακόψει τις εργασίες τους, οπότε θα πρέπει να καταβάλουν το τέλος επιτηδευματία.

Και όπως γράφει «το Ποντίκι», οι υπάλληλοι τις εφορίας έστειλαν ακόμα και στον Νικόλα Άσιμο ειδοποιητήριο να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του διότι «αν δεν έχει διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερου επαγγελματία, θα θεωρηθεί ότι άσκησε τη δραστηριότητά του και για το 2011 και θα πρέπει να καταβάλει το τέλος επιτηδεύματος».

Ρε μπαγάσες....
Δημοσίευση: Ιουνίου 21, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρε τους μπαγάσες - Ζήτησαν τέλος επιτηδεύματος από τον Άσιμο που "έφυγε" το 1988 !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator