Χαμός στην Τρίπολη! Κυνηγητό και συλλήψεις Πακιστανών που παρενόχλησαν ανήλικο κορίτσι!

0


Ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπήρχαν πάρα πολλές πληροφορίες οι οποίες έφταναν στα δημοσιογραφικά γραφεία και φήμες που κυκλοφορούσαν στην πόλη, για αλλοδαπούς που παρενοχλούσαν σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια. Μέχρι και για βιασμούς ανηλίκους, είχαν ακουστεί πάρα πολλά.

Μέχρι τώρα, όμως, δεν είχε επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα και για το λόγο αυτό, δεν είχαμε γράψει τίποτα.

Σήμερα, το βράδυ όμως μία ομάδα Πακιστανών, περίπου 6-7 άτομα, πίσω από τον Άγιο Βασίλειο, παρενόχλησαν ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο ήταν μαζί με μία φίλη της και ακολούθησε ένας πανικός στην πόλη!

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από τον πατέρα του κοριτσιού που ήταν κοντά ο οποίος αμέσως, όπως είναι λογικό, όρμηξε εναντίον τους, με βίαιες διαθέσεις.

Ακολούθησε μεγάλη ένταση και στο συμβάν παρενέβη, μετά από λίγο και η αστυνομία η οποία κυνήγησε τους Πακιστανούς και μάλιστα προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, σύμφωνα με πληροφορίες του Kalimera-arkadia.gr.

Και οι τέσσερις είναι λαθρομετανάστες, αφού δεν έχουν κανένα χαρτί νόμιμης διαμονής στη χώρα.

Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χαμός στην Τρίπολη! Κυνηγητό και συλλήψεις Πακιστανών που παρενόχλησαν ανήλικο κορίτσι!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator