ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ : "ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ …ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ" !!!

0


Αυτό που έκανε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης μετά από συνεργασία του με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε είναι αυτό που ζητάει σήμερα ο Πελοποννησιακός και κατά προέκταση ο Ελληνικός λαός.
Διαφάνεια και κάθαρση παντού με το παλιό αλλά και πάλι επίκαιρο σύνθημα: “Εδώ και τώρα”!
Μηδενική ανοχή στη δράση απατεώνων , λαμογιών , καιροσκόπων, τυχοδιωκτών ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και επίορκοι λειτουργοί του Δημοσίου.
Αυτοί που με μισθούς 1.300 ευρώ έφτιαξαν αμύθητες περιουσίες και έχουν σοβαρότατες καταθέσεις σε Ελβετικές τράπεζες!
Η sfedona.gr πρωτοστατεί χωρίς φόβο και πάθος στην αποκάλυψη κάθε παρανομίας και λαμογιάς που αφορά την λειτουργία της κρατικής μηχανής στην οποιαδήποτε μορφή της: Κεντρική εξουσία, Περιφερειακή και Τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και κάθε μορφής εξουσία σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας.
Μετά το χθεσινό μας πρωτοσέλιδο η αντίδραση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη ήταν αστραπιαία και πεντακάθαρη.
Μέσα σε λίγες μόνο ώρες απέστειλε το δημοσίευμά μας στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθουμαζί με όλα τα στοιχεία που συνέλεξε από την άμεση συνεργασία του με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε, ο οποίος επίσης έχει δηλώσει κατ επανάληψη ότι δεν θα ανεχθεί την παραμικρή ενέργεια αδιαφάνειας και διαφθοράς στην Π.Ε Κορινθίας.
Έτσι ο Πέτρος Τατούλης δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την καθολική απαίτηση των πολιτών να αλλάξουμε την χώρα μας βάζοντας οριστικά στο περιθώριο λαμόγια και λαμογιές.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου:
“Άμεση υπήρξε η αντίδραση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη μετά από δημοσίευμα που έκανε λόγο για χρηματισμό υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας για την κατάρτιση φακέλου απόκτησης άδειας χρήσης νερού.
Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης ζήτησε άμεσα λεπτομερή πληροφόρηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γιώργο Δέδε, απέστειλε όλα τα στοιχεία προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου και ζήτησε την άμεση παρέμβασή του.”

Ήδη αρκετά σοβαρά θέματα και αποκαλύψεις σκανδάλων που έχει αναδείξει η sfedona.gr έχουν πάρει τον δρόμο της εισαγγελικής διερεύνησης

Για μια ακόμα φορά θέλουμε να κάνουμε γνωστό και ξεκάθαρο σε γνωστούς για το “ήθος” τους (!!!) και την διαπλοκή τους επιχειρηματίες του τόπου μας που εμπλέκονται σε συνεργασίες με το δημόσιο και την αυτοδιοίκηση και θησαυρίζουν από αυτές τις συνεργασίες ,ότι όχι μόνο δεν τους φοβόμαστε και δεν πτοούμαστε ακόμα και από τις απειλές τους για την σωματική μας ακεραιότητα, παρουσία τρίτων σε δημόσιους χώρους(!!) αλλά πολύ σύντομα έρχεται και η δική τους σειρά για σοβαρότατες αποκαλύψεις που θα απασχολήσουν και πάλι την δικαιοσύνη του τόπου μας αλλά και τους αρμόδιους Υπουργούς.
Φίλες και φίλοι,
Μην λιγοψυχήσει κανείς μας από τον αγώνα να αλλάξουμε την Ελλάδα μας για το καλό όλων μας και κυρίως για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών και εγγονιών μας, που το αξίζουν άλλωστε.
Αν δεν βρίσκεται τη δύναμη να πάτε μόνοι σας στην δικαιοσύνη για τον οποιοδήποτε λόγο καταγγείλετε σε μας όποια κομπίνα και λαμογιά πέφτει στην αντίληψή σας και εμείς θα σεβαστούμε όπως πάντα την εχεμύθεια για τα στοιχεία σας.
Μηδενική ανοχή στα λαμόγια της πολιτικής , του δημοσίου , της κάθε μορφής εξουσίας και της αδιαφανούς , τυχοδιωκτικής και βρόμικης μπίζνας.
Υ.Γ Αγαπητέ κύριε Περιφερειάρχη , με την ευκαιρία πείτε στους αρμόδιους συνεργάτες σας , ότι όσο ” στενές και κολλητές” προσωπικές σχέσεις κι αν έχουν με άλλα Κορινθιακά και Πελοποννησιακά ΜΜΕ , πρέπει να διαθέτουν την ανάλογη ευαισθησία και δεοντολογία που προκύπτει από την θέση και τον ρόλο τους και να συντάσσουν τα δελτία τύπου όπως πρέπει.
Δεν νομίζω να συμφωνείτε κι εσείς στην γενική και αόριστη διατύπωση “μετά από δημοσίευμα”!!
Το δημοσίευμα αυτό δεν το βρήκατε σε απόκομμα πεταμένο στο γραφείο σας ή στους διαδρόμους της Περιφέρειας. Το δημοσίευσε αποκλειστικά συγκεκριμένο ΜΜΕ στο διαδίκτυο που έχει όνομα , κύρος και γνωστή σε εσάς και σε όλους τους Πελοποννήσιους επισκεψιμότητα . Κάποιοι άνθρωποι εργάστηκαν για μέρες ώστε να συλλέξουν τα στοιχεία για να μπορεί να βγει το ρεπορτάζ αυτό ! Λίγος σεβασμός στη δεοντολογία για την πνευματική δημιουργία δεν βλάπτει πιστεύω!
Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ : "ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ …ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator