Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο χειρότερος των χειρότερων επιστρέφει

0


Τη θέση του Υπ. Εσωτερικών στον Ευριπίδη Στυλιανίδη εμπιστεύτηκε ο Αντώνης Σαμαράς, κάτι που αποτελεί τη με διαφορά χειρότερη επιλογή στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Πρόκειται για τον Υπ. Παιδείας που ήταν στο γήπεδο όταν καιγόταν η Αθήνα μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, για τον Υπ. Παιδείας που ίδρυσε νέα ΑΕΙ και ΤΕΙ, ειδικά στην εκλογική του περιφέρεια και για τον άνθρωπο που ως Υπ. Υποδομών ταυτίστηκε με τις παράνομες προσλήψεις στο Μετρό και την ολοκληρωτική διάλυση του ΟΣΕ. 

Στο πραγματικό του βιογραφικό αναγράφονται λίγες λέξεις όπως "ΟΝΝΕΔιτης" και "γαλάζιος καρεκλοκένταυρος". Πόσες ελπίδες έχουμε να αποδειχθεί χρήσιμος και σε 3ο υπουργικό πόστο κάποιος που απέτυχε παταγωδώς στα δυο προηγούμενα που ανέλαβε;

Τραγική επιλογή. Τουλάχιστον χάρηκε ο κολλητός του, ο Μανόλης Κοττάκης. 

Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο χειρότερος των χειρότερων επιστρέφει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator