Τέρενς Κουίκ: Υποδοχή υποταγής στον Φούχτελ από τον “γαλάζιο” περιφεριάρχη

0


ΥΠΟΔΟΧΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΟΥΧΤΕΛ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!

ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε στην ακόλουθη δήλωση:

“Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών των μελών της μνημονιακής συγκυβέρνησης και του πρωθυπουργού της Αντώνη Σαμαρά και ο Γερμανός απεσταλμένος της Καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ, Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, συνοδεία επιχειρηματιών-κορακιών, γερμανικών και ελληνογερμανικών συμφερόντων, επισκέφτηκε την Κοζάνη, όπου ο Γιώργος Δακής, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εντολοδόχος του Αντώνη Σαμαρά, ζήτησε την συνδρομή της Γερμανικής κυβέρνησης, ώστε να προωθήσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή αίτημα χρηματοδότησης της κατασκευής του νέου ατμοηλεκτρικού σταθμού Πτολεμαϊδα 5. Δεδομένου ότι προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία διαλαλεί την πώληση της ΔΕΗ και των εργοστασίων της στα πρότυπα του αεροδρομίου, η επίσκεψη του Γερμανού υπαλλήλου της κυρίας Μέρκελ, φαντάζει όχι απλά ύποπτη, αλλά στυγνής μετεκλογικής εκτέλεσης συμφωνίας.”

Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τέρενς Κουίκ: Υποδοχή υποταγής στον Φούχτελ από τον “γαλάζιο” περιφεριάρχη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator