ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: "Parakato.gr – Οι Έλληνες το είδαν αλλά δεν το προσπέρασαν"

0


Το parakato είναι ένα Ανεξάρτητο, Αδέσμευτο και Ανατρεπτικό μπλογκ όπως οι ίδιοι οι διαχειριστές του χρησιμοποιούν ως σλόγκαν. 


Τελευταία, πολλά «συμφέροντα» στην Ελλάδα άρχισαν να αντιλαμβάνονται τη δύναμη του διαδικτύου και συγκροτούν τους δικούς τους υποστηρικτές. 


Ελπίζουμε ότι το parakato δεν ανήκει σε κάποια κλίκα γιατί πρόκειται για ένα πολύ όμορφο μπλογκ.

Και όσοι από εσάς βαρεθήκατε να ακούτε για νέα, φρέσκα πολύ όμορφα μπλογκ σας διαβεβαιώνουμε πως κάθε ένα από αυτά αξίζει της προσοχής σας γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποια σελίδα θα σε εκφράσει στο τέλος. 


Σίγουρα όλα τα όμορφα και επαγγελματικά μπλογκς αξίζουν να μπουν στους σελιδοδείκτες σας αν θέλετε να έχετε αντικειμενική πληροφόρηση στο τέλος της μέρας.

Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: "Parakato.gr – Οι Έλληνες το είδαν αλλά δεν το προσπέρασαν""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator