Μετανάστες στο κέντρο της Κορίνθου καταγγέλλουν φασιστικές επιθέσεις (video)

3


Πάνω από 250 μετανάστες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Κορίνθου για να διαμαρτυρηθούν για τα 10 περιστατικά ξυλοδαρμού σε 15 μέρες στο Νομό Κορινθίας.Μάλιστα παρών ήταν και ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέτ Ασλάμ ο οποίος πήγε και κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία για μια συμμορία όπως είπε ατόμων που μεταβαίνουν σε μοτοσυκλέτες και δέρνουν απομονωμένους μετανάστες.Ο ίδιος έκανε λόγο για φασιστικές επιθέσεις και ότι εντάθηκαν αυτές την προεκλογική περίοδο αφήνοντας
αιχμές για κομματική ταυτότητα των δραστών.
Δύο από τους εμπλεκόμενους σε τέτοια περιστατικά μίλησαν αποκλειστικά στο eKorinthos που ήταν το μοναδικό μέσο που βρέθηκε στη συγκέντρωση και μας περιέγραψαν πως έγιναν ακριβώς τα γεγονότα.

Δημοσίευση: Ιουνίου 21, 2012

3 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μετανάστες στο κέντρο της Κορίνθου καταγγέλλουν φασιστικές επιθέσεις (video)"
Ανώνυμος είπε...

Σε μια ευνομούμενη χώρα οι ΛΑΘΡΟ-μετανάστες θα συλλαμβάνονταν πρίν κάνουν καταγγελία, γιατί βρίσκονται παράνομα στη χώρα. Όσο για την καταγγελία τους, στα παπάρια μας!


21 Ιουνίου 2012 στις 11:24 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλα είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

http://www.youtube.com/watch?v=4_oJSg4u2XU


21 Ιουνίου 2012 στις 11:54 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Το κράτος κατελύθη! Ο εχθρός είναι μέσα! Βλέπουμε αυτούς που καθημερινά απειλούν τη ζωή μας να σουλατσάρουν ελεύθερα στα κανάλια ως ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και να διεκδικούν το "δικαίωμά τους" να μην τους συλλαμβάνει κανείς! Όταν οι Έλληνες πολίτες διαδηλώνουν τους χτυπά ανελέητα η αστυνομία! Τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τους φυλάει η αστυνομία να διαδηλώνουν στα περιβολάκια!


22 Ιουνίου 2012 στις 7:52 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator