Δείτε ποιοι παίρνουν σύνταξη πάνω από 6.000 ευρώ και βγάλτε συμπεράσματα

1


Σε ποιο ταμείο οι ασφαλισμένοι παίρνουν σύνταξη πάνω από 6 χιλιάδες ευρώ. Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία από τον έλεγχο των συντάξεων. 

Συγκλονιστικά στοιχεία ανακαλύπτουν οι αρμόδιοι του υπουργείου Εργασίας και του ΚΕΠΥΟ που ελέγχουν εξονυχιστικά τις συντάξεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την διασταύρωση των στοιχείων προκύπτει ότι στο Τ.Σ.Α.Υ (Ταμείο Συντάξεως και Αυτασφαλίσεως υγειονομικών) οι το 5,5% των ασφαλισμένων παίρνουν σύνταξη πάνω από 6000 ευρώ. 

Επίσης τα ποσοστά αναπηρίας όσον αφορά τα επιδόματα στον συγκεκριμένο ασφαλιστικό φορέα φτάνουν το 11% όταν συνολικά σε όλη την χώρα το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 7,7%. 

Στο ΤΣΑΥ είναι ασφαλισμένα 12000 γιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι και φαρμακοποιοί. 

Παράλληλα εκτός από τον τομέα υγειονομικού, τα υπουργεία εργασίας και οικονομικών «ψάχνουν» τα ασφαλιστικά ταμεία των νομικών και των μηχανικών. 

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το πλαφόν των συντάξεων θα κλειδώσει στα 2400 ευρώ μικτά.
Δημοσίευση: Ιουλίου 18, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δείτε ποιοι παίρνουν σύνταξη πάνω από 6.000 ευρώ και βγάλτε συμπεράσματα"
Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΤΗΝ- ΘΑΒΕΙΣ -ΚΙΟΛΑΣ!ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ -ΤΣΙΠΡΑ -ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΤΟΥΣ;NA ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΥΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΑΙΟΙ.ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.


.


23 Ιουλίου 2012 στις 6:20 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator