Πολιτικός ο αποκλεισμός της Παπαχρήστου, την έκοψαν επειδή στηρίζει Χρυσή Αυγή !!!

9



Η Βούλα Παπαχρήστου, αθλήτρια της ελληνικής ομάδας στίβου που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, με σχόλιο ρατσιστικής υφής που έκανε στο twitter έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. "Δεν έχω σχέση με την πολιτική, ούτε ήθελα να μειώσω κανέναν", δήλωσε η Παπαχρήστου στο Contra.gr. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν έγραψε στο λογαριασμό της: "Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!".

Με δηλώσεις που έκανε στο Contra.gr η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε ότι: "Δεν είχα καμία πρόθεση να μειώσω κανέναν. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους και όλες τις φυλές. Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Εγώ ασχολούμαι μόνο με τους αγώνες. Το είδα κάπου αναρτημένο αυτό το σχόλιο και το ανέβασα κι εγώ".

Μετά από όλα αυτά η Βούλα Παπαχρήστου έγραψε στο twitter: "Από την πλευρά μου ήταν ένα κακό & ατυχές αστείο. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω σε διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων".

Την ίδια ώρα η Βούλα Παπαχρήστου σχολίασε στο facebook:"Έχω να πω πως είμαι μόνο Αθλήτρια!!! Αυτοί που χρησιμοποιούν το όνομά μου για" ρατσιστική" ιδεολογία μάλλον ψάχνουν να γεμίσουν με κάποιο τρόπο τη φυλλάδα τους!!!"

Το tweet της Παπαχρήστου που προκάλεσε αντιδράσεις



Αποκλείει την Παπαχρήστου η ΕΟΕ..!

Εξάντλησε την αυστηρότητά της η ΕΟΕ πιεζόμενη και απο τη δημοσιότητα που δόθηκε σε μια ανάρτηση της Βούλας Παπαχρήστου στο twitter, προχωρόντας σε αποκλεισμό της απο τους Ολυμπιακούς Αγώνες!!!
Η ανακοίνωση: 
«Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν, Παρασκευή Παπαχρήστου, για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου».

Πιο πριν απο το ΣΕΓΑΣ ανακοινώθηκε το εξής: 
" Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ καταδικάζει το απαράδεκτο σχόλιο της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου στο twitter, το οποίο αντίκειται στις αξίες και τις αρχές του αθλητισμού αλλά και στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων που προάγει την αρμονική συνύπαρξη και συναδέλφωση όλων των λαών και φυλών του Κόσμου.

Με απόφασή του, στην σημερινή του συνεδρίαση, το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ παραπέμπει την αθλήτρια στην Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Για την συμμετοχή της αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ζήτημα που εκ των πραγμάτων έχει μπει δημόσια, αρμόδια να αποφασίσει είναι η ΕΟΕ την απόφαση της οποίας, όποια και αν είναι, ο ΣΕΓΑΣ θα στηρίξει."
Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2012

9 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολιτικός ο αποκλεισμός της Παπαχρήστου, την έκοψαν επειδή στηρίζει Χρυσή Αυγή !!!"
Ανώνυμος είπε...

Κλασικό δείγμα της χούντας που μας κυβερνά.
Μήπως δεν έχουμε Αφρικανούς στην Ελλάδα ή μήπως ο ιός δεν είναι του Δυτικού Νείλου ;;;;;;;;;;;


25 Ιουλίου 2012 στις 5:57 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ


25 Ιουλίου 2012 στις 5:58 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Οι βλακειες πληρωνονται ακριβα. Το σχολιο ηταν ακρως ρατσιστικο, περιττο κ αστοχο. Καλυτερα να σκεφτομαστε λιγο περισσοτερο πριν ενεργησουμε…


25 Ιουλίου 2012 στις 6:16 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Τι λες βρε ανωνυμε που πρεπει να σκεφτομαστε τι θα αναρτησουμε στον προσωπικο μας λογαριασμο στο ιντερνετ... Αμα γουσταρω γραφω και για τη θεια σου. Δικος μου ειναι οτι γουσταρω γραφω ρε παλιοφασιστα


25 Ιουλίου 2012 στις 6:48 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΥΝΗΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΑΜ ΤΑΜ ΤΑΜ


25 Ιουλίου 2012 στις 8:17 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Να πάει η Παπαχρήστου στον Ραμπεσαντρατανά, στον Αμπονσάι και στον Γιουσούφ Χέρσι (παλιοί παίχτες της ΑΕΚ) να της εξηγήσουν το όνειρο.


25 Ιουλίου 2012 στις 10:34 μ.μ.
Ioannis είπε...

Και ο ρατσιστής Αλφόνσο είπε,είναι ωραίο να νικάς μέσα στην Γερμανία με Ιταλικό αυτοκίνητο που οδηγούσε Ισπανός πιλότος και σχεδιάστηκε από Έλληνα μηχανικό.
Οι φασίστες εξάντλησαν την αυστηρότητά τους σε ένα κορίτσι που χαράμισε τα νιάτα της στα σκάμματα και δεν τους πειράζει που ο πρόεδρος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΉς ΕΠΙΤΡΟΠΉς,ο (κος) Κούβελας είναι φοροφυγάς.
Ουαί ουαί γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές.


25 Ιουλίου 2012 στις 10:55 μ.μ.
Ioannis είπε...

Και ο ρατσιστής Αλφόνσο είπε,είναι ωραίο να νικάς μέσα στην Γερμανία με Ιταλικό αυτοκίνητο που οδηγούσε Ισπανός πιλότος και σχεδιάστηκε από Έλληνα μηχανικό.
Οι φασίστες εξάντλησαν την αυστηρότητά τους σε ένα κορίτσι που χαράμισε τα νιάτα της στα σκάμματα και δεν τους πειράζει που ο πρόεδρος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΉς ΕΠΙΤΡΟΠΉς,ο (κος) Κούβελας είναι φοροφυγάς.
Ουαί ουαί γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές.


25 Ιουλίου 2012 στις 10:56 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Εγώ σαν Έλληνας θέλω ο αθλητισμός να είναι πολιτισμός κι όχι άγρια ένστικτα και ποταπά ανέκδοτα, αυτή η κρίση να μας κάνει ανθρώπους κι όχι ανεγκέφαλα κι αμόρφωτα κτήνη...


26 Ιουλίου 2012 στις 1:06 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator